Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem maila że moje konto w ciągu 30 dni będę miał zablokowane
Z powodu nie wystawiania przedmiotu na sprzedaż
Nic nirnwystawiam na sorzedaż ponieważ nie mam takiej potrzeby rownież żadnych zakupów ale dużo kupuje i regularnie więc co jest powodem blokady konta?
Czy będzie zablokowane ?
Nie jestem pewien ale podejrzewam fałszywego maila niby zestrony allegro
Z poważaniem
Masz kilka kont na allegro i te których nie używasz zostanie zamknięte.
Czesc, mail otrzymalem 14.07. Tresc. Ponizej, dodam ze jestem aktywnym kupujacym.
na Twoim koncie od dawna nie było żadnego zakupu ani wystawionej oferty. Dlatego niedługo możemy rozwiązać z Tobą umowę. Wiadomość ta dotyczy konta Allegro założonego na mejla, na którego dostajesz tę wiadomość. To fejk? |
Zauważyliśmy, że od dłuższego czasu nie korzystasz z konta zarejestrowanego na tego mejla. Będziemy rozwiązywać umowy na kontach, na których nie ma żadnego zakupu lub wystawionej oferty przez co najmniej:
Co to dla Ciebie oznacza
|
Prawdopodobnie przy zmianie sprzętu założyłeś sobie nowe konto. Rekordzista miał podobno takich 16-ście zanim się zorientował wiec to nic szczególnego... Wejdą moderatorzy to sprawdzą ile ich masz, bo pewnie starsze usuwają.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@michal_maly27 na koncie, z którego piszesz masz zakupy zrobione w ostatnim czasie, więc e-mail otrzymałeś pewnie na inny e-mail, niż ten przypisany do konta, z którego piszesz, a informacja dotyczy konta, z którego nie korzystasz.
Ja nie mam żadnych kont, a maila dostałem na adres na którym zakupy robiłem 7 lipca. Nic z tego nie rozumiem
Cześć, @stalowyszczur1. Wiadomość dotyczy zapewne Twojego drugiego konta, o bardzo podobnej nazwie.