Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj z Allegro zniknęła opcja czarnego motywu - włączył mi się biały, i nie mam opcji uruchomienia czarnego. Jeszcze kilka dni temu normalnie miałem czarny motyw, a dzisiaj nie da się go włączyć i mam całe allegro białe.
Mam załączony tryb jasny I jest jasny , z tym że na aukcjach chcąc obejrzeć towar, jest już ciemny. Chcę wszystko jasne.Co się mogło stać?
też tak mam , jest parę wątków że mają "awarię" czyli jak zwykle coś działało dobrze to ktoś wziął i "naprawił" żeby nie działało, nic nowego w sumie.
Oby to była tylko awaria, bo sobie nie wyobrażam oglądania towaru na czarnym tle. Ale pomyliłam wątki chyba, nie jestem na allegro lokalne. Tylko normalnym , jako kupująca.
ja też nie, ciemne tło w wielu miejscach mi pasuje ale akurat Allegro wolę mieć na jasno. A najśmieszniejsze jest to że ci co mieli ustawiony ciemny to mają jasny i na odwrót, tak przynajmniej wynika z tego co czytałem, czyli jak zwykle każdy ma nie tak jak lubi 👌😂
A to dopiero 🤣 Tak na dwa kolory to jeszcze nie miałam 🙄
Też lubię białe litery na czarnym, w telefonie. A tutaj na laptopie i allegro to nie, coś mi nie pasuje.
Mimo włączenia jasnego motywu działa on tylko podczas ogólnego przeglądania ofert. Po wejściu w konkretną ofertę jest ona już w ciemnym motywie mimo że widać że jest włączony jasny. Dzieję się tak od wczoraj. Sprawdzałem na dwóch komputerach.
Dotyczy też ciemnego motywu mam na stałe ustawiony a niektóre oferty odpala mi na jasnym tle na chrome i brave
Na dole przełącznik i ten w ustawieniach konta nie daje nic.
Znaczy ogólnie całe Allegro mam JASNE (tak jak ustawienia wskazują) za wyjątkiem widoku ofert.
Wszelkie ustawienia konta są JASNE, lista mioch zakupó jest JASNA a jak wejdę w jakikolwiek i skąd kolwiek link do konkretnej oferty to nagle widok robi się CIEMNY.
I na screenie pokazałem, że oba ustawienia mam na JASNY... a będąc w widoku oferty wszystko jest CIEMNE.
@tablog @az1rael @nijaki-jabu Sprawdźcie, proszę, czy problem nadal występuje. Dostałam informację, że nie powinien.
Ooooo - jest normalnie 🙂
DZIĘKUJEMY @nat_not
Jest git, dzięki!
Jeszcze nie wszędzie ten motyw jest zgodny z ustawieniami.
Niby to już mniej ważne, bo żadko tam bywam... ale czasem trzeba coś sprawdzić i wtedy mam znowu CIEMNOŚĆ.
Mówię o takim miejscu np., jak POMOC DLA SPRZEDAJĄCYCH:
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ mam problem z trybem ciemnym na stronie Allegro, używam przeglądarki Google Chrome. Pomimo ustawienia trybu ciemnego, strona uruchamia się w trybie jasnym, bez wyraźnego wzorca.
Podjąłem już następujące kroki:
Wyczyściłem pamięć podręczną i pliki cookies
Sprawdziłem działanie w trybie incognito
Wyłączyłem wszystkie rozszerzenia
Zaktualizowałem Chrome do najnowszej wersji
A problem nadal występuje.
Proszę o sprawdzenie, czy to błąd po stronie serwisu i ewentualne wskazówki naprawy.
U mnie jest to samo. A wystarczy dodać opcję wymuszenia ciemnego motywu, a nie "jasny" albo "na podstawie ustawień systemowych" - kto to wymyślił 😄
@kovek czyli wiadomo że błąd jest po stronie allegro. Nawet zresetowałem przeglądarkę ale nic nie pomogło. Oby się szybko zabrali za naprwę tego błędu.
Tak, tak się dzieje od wczoraj, ale nie zgłaszałem, bo czarny motyw za którymś tam odświeżeniem wskakiwał. U mnie przeglądarka Firefox, więc na pewno to jest po stronie allegro.
Dodałem do pomysłów by była opcja jasny/ciemny/motyw urządzenia. Sam dzisiaj miałem dyskotekę i zbiegło się to z aktualizacją systemu. Na Opera, Chromium, Firefox jest to samo @Xubuntu. Na Firefox to czasami ciemny z jasnym na przemian.
@jozwiak201 @chmod777 @kovek u mnie się zmienia jak zmieniam widok jak kupuje, czarny mam przy zakupie prywatnym a biały mam przy firmowym, musicie ustawić na dole oddzielnie dla każdego widoku i Allegro i Allegro Biznes 🙂
Problem pojawił się wczoraj. Potwierdzam że na innych przeglądarkach ciemny motyw również nie działa
Mam ten sam problem! I na Windows 11 z Firefox i Chrome i na telefonie tez. Przez dwa dni bylo na przemian jasny/ciemny, a dzis w ogole ciemny nie dziala. Tez probowalem wszystkiego, czyszczenie cookies, tryb incognito, grzebanie w ustawieniach, ale bezskutecznie. Dlaczego nie moge wymusic ciemnego w ustawieniach? Moge wybrac tylko bialy albo "dopasuj do urzadzenia"? Zreszta urzadzenie ma wszystko ustawione na ciemno - wiec tez powinno dzialac... Ratunku, bo az lzy z oczu wyciska ta wszechobecna bialosc.