anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[2.10.2025] Brak ciemnego motywu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Izofeu
#7 Wielbiciel

Dzisiaj z Allegro zniknęła opcja czarnego motywu - włączył mi się biały, i nie mam opcji uruchomienia czarnego. Jeszcze kilka dni temu normalnie miałem czarny motyw, a dzisiaj nie da się go włączyć i mam całe allegro białe.

Izofeu_0-1759415087095.png

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26
Client:102963192
#1 Nowicjusz

Mam załączony  tryb jasny I jest jasny , z tym że na aukcjach chcąc obejrzeć  towar, jest już ciemny. Chcę wszystko jasne.Co się mogło stać?

oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator

też tak mam , jest parę wątków że mają "awarię" czyli jak zwykle coś działało dobrze to ktoś wziął i "naprawił" żeby nie działało, nic nowego w sumie.

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz

Oby to była tylko awaria,  bo sobie nie wyobrażam oglądania towaru na czarnym tle.  Ale pomyliłam wątki chyba, nie jestem na allegro lokalne. Tylko normalnym , jako kupująca.

oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator

ja też nie, ciemne tło w wielu miejscach mi pasuje ale akurat Allegro wolę mieć na jasno. A najśmieszniejsze jest to że ci co mieli ustawiony ciemny to mają jasny i na odwrót,  tak przynajmniej wynika z tego co czytałem, czyli jak zwykle każdy ma nie tak jak lubi 👌😂

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz

A to dopiero 🤣 Tak na dwa kolory to jeszcze nie miałam 🙄

Też lubię białe litery na czarnym, w telefonie.  A tutaj na laptopie i allegro to nie, coś mi nie pasuje.   

oznacz moderatorów
tablog
#7 Wielbiciel

Mimo włączenia jasnego motywu działa on tylko podczas ogólnego przeglądania ofert. Po wejściu w konkretną ofertę jest ona już w ciemnym motywie mimo że widać że jest włączony jasny. Dzieję się tak od wczoraj. Sprawdzałem na dwóch komputerach.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dotyczy też ciemnego motywu mam na stałe ustawiony a niektóre oferty odpala mi na jasnym tle na chrome i brave

oznacz moderatorów