anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[22.03] Brak wygranej licytacji na liście zakupów.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Aquarius702
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Wzięłam udział w licytacji telefonu i moja oferta okazała się najwyższa, ale do tej pory ta transakcja nie pojawiła się na liście zakupów. W dalszym ciągu widnieje natomiast na liście licytacji, choć aukcja skończyła się już kilka godzin temu. Jak temu zaradzić, aby móc opłacić wygrany zakup?

Z góry dziękuję za pomoc,
Anna

Zrzutekranu_2024-03-22-13-25-08-150.jpeg

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Oferta mogła być z ceną minimalną a twoja oferta była od niej niższa i sprzedaży nie było a sprzedawca wystawił ponownie. 

oznacz moderatorów
Aquarius702
#7 Wielbiciel#

Tyle tylko, że to była licytacja od 1 zł. 

oznacz moderatorów
sasino
#1 Nowicjusz#

Mam to samo, dodatkowo czas licytacji przedmiotu odlicza ale w drugą stronę liczy od zakończenia. Coś system się skopał .

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sasino czy możesz podać mi numer tej oferty, w której u Ciebie występuje ten problem? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
skrubxgt
#7 Wielbiciel#

Tak jak w tytule, wygrałem licytacje ale nie moge zapłacić a licytacja tak jakby dalej jest. Czas do końca pokazuje na minusie. Czy to sprzedawca musi potwierdzić czy jak to wygląda? Wcześniej licytowałem na Allegro i nic takiego mi się nie zdarzyło.

22.png

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

Jeśli to Lokalne to aukcja sie przedłuża o 5 minut po kazdym przebiciu. Więc jeszcze nie wygrałeś.

Wygrasz gdy dostaniesz powiadomienie od Allegro i zobaczysz wygraną w Moje Zakupy.

oznacz moderatorów
skrubxgt
#7 Wielbiciel#

To jest zwykłe Allegro, nie Lokalnie

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

Jeśli zwykłe Allegro to chyba twój internet szwankuje, odśwież stronę (klawisz F5 na komputerach)

oznacz moderatorów
skrubxgt
#7 Wielbiciel#

Już próbowałem odświeżać parę razy, zresetowałem przeglądarke, sprawdziłem w aplikacji Allegro na telefonie, wylogowałem i zalogowałem się ponownie i nic.

oznacz moderatorów
userconfig2
#1 Nowicjusz#

Dzis mam taki sam problem,po wygranej oferta niby zawieszona,czas do konca na minusie,brak mozliwosci dokonczenia zakupu - oferta nie pojawila sie w wkladce "moje zakupy".

Problem raczej po stronie allegro

oznacz moderatorów
pooher
#8 Zapaleniec#

Problem na pewno po stronie allegro, u mnie i z tego co wiem nie tylko u mnie pokazuje zakończone aukcje w zakładce aktywne. W każdym razie jeśli wygrałeś aukcje to powinieneś dostać maila od allegro o wygranej aukcji.

oznacz moderatorów
andrew_parys
#7 Wielbiciel#

Nie mogę też zapłacić za 3 oddzielne oferty od jednego sprzedawcy. Po wygrywaniu lecytacji aplikacja zaczyna się zawieszać, a licznik czasu idzie w przeciwnym kierunku. Dlatego nie ma możliwości złożenia zamówienia

oznacz moderatorów
chris_cover
#7 Wielbiciel#

Witam. Mam podobny problem. Czy mogę prosić o sprawdzenie mojej licytacji? Sprzedający twierdzi, że była tam wprowadzona cena minimalna. Ja takiej nie widziałem na żadnej z aukcji.

Dodatkowo zalicytowałem w innej jeszcze trwającej i również nie widzę w licytacji ceny minimalnej:(

Nr aukcji 15796209901 oraz 15796275986

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris_cover w obu ofertach była cena minimalna. Dla oferty 15796209901 - 202,50 zł dla oferty 15796275986 - 90,00 zł. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
chris_cover
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź:)

Jeśli w pierwszym przypadku minimalna kwota wyniosła 202,50zl, ja tyle zalicytowałem:?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris_cover oj przepraszam mój błąd! Minimalna to była 259 zł, 202,50 zł to aktualna cena (właśnie z Twojej oferty). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
chris_cover
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Ps. Szkoda, że nie widać informacji o cenie minimalnej podczas licytacji 😕

oznacz moderatorów
chris_cover
#7 Wielbiciel#

@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Cały czas myślę o nieprzekroczonej kwocie minimalnej na licytacjach. Zalicytowałem dzisiaj na 2 aukcjach gdzie wygrałem. Nigdzie nie widziałem informacji, że jest gdzieś nieprzekroczona cena minimalna. Dla mnie to rozczarowanie ze strony allegro. Chcę licytować w kolejnych aukcjach np.  15795820802 i tutaj również nie ma informacji  o cenie minimalnej:/// która pewnie będzie 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris_cover rozumiem. Wysokość ceny minimalnej jest ukryta do momentu jej przekroczenia przez kupujących. Natomiast jeśli widzisz napis Cena minimalna nie została osiągnięta oznacza to, że w licytacji nikt nie złożył ofert kupna lub wysokość złożonych ofert nie przekroczyła ustalonej przez sprzedającego ceny minimalnej. Żadna ze złożonych dotychczas ofert nie jest wiążąca.
Jeśli wysokość co najmniej jednej ze złożonych ofert kupna jest równa lub wyższa od ceny minimalnej, napis znika. Od tego momentu ta oraz wszystkie kolejne oferty są wiążące.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów