anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Popatrz ile wątków już jest dziś na ten temat ,allegro czasowo padło i próbują je reanimować .

oznacz moderatorów
yalewadina
#1 Nowicjusz#

Ide do pracy a blokuja mi ostatnio wszystko po kolei od bookingu po netflix i szlag mnie trafil nie zwrocilam uwagi dzieki

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@yalewadina problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Paiel09
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry bo mam taki sam problem z kontem czy udało się panu rozwiązać problem 

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Szybko to tylko my musimy odpowiadać np. w dyskusjach a awaria czas trwania ma nieokreślony.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Paiel09 @kolekcjoner608 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Madziaa9
#1 Nowicjusz#

Przegladalam oferty i nagle wyskoczyl komunikat ze mnie zablokowano. Kiedy i jak odblokowac konto? Jak mam wobec tego oplacic zobowiazania na allegro paypo?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Madziaa9 spokojnie to awaria na allegro. U mnie już działa.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Madziaa9 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:104011882
#1 Nowicjusz#

Dzisiaj zablokowano mi konto . Jako powód podali ,że za szybko przeglądam strony  i że w mojej sieci może działać robot .To brzmi jak jakiś żart. Niczego nie sprzedaje . Allegro psy spłacam zawsze przed czasem  . Czy ktoś mi powie o co chodzi ? Pomijam już fakt , że w przyszłym tygodniu mam kolejną spłatę a jak mnie nie odblokują to się do mnie dobierze bank.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:104011882 spokojnie to awaria na allegro. U mnie już działa.

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Faktycznie na jednym telefonie już działa drugi jeszcze nie choć to ta sam sieć wi-fi

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Jakiś wysyp tego jest. mnie po jakichś 10 minutach się odblokowało. Nie wiem tylko czy samo z siebie czy dlatego, że chwilę wcześniej zdążyłam napisać. 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104011882 @AnnaG-Antyki @Client:44052296 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Ok tylko jak mam to zrobić na telefonie?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104011882 pliki cookies wyczyścisz w przeglądarce ustawionej jako domyślna dla Twojego urządzenia. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Niestety nie pomogło 

oznacz moderatorów
Kinga140377
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Mam konto od ponad 20lat, kupuje i czasami sprzedaje.Niestety nie mogę zalogować się na własne konto.

Proszę o odblokowanie konta.

pozdrawiam

Kinga 

IMG_2643.png

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Kinga140377 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kuba8112
#1 Nowicjusz#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  

Ogólnie pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją że mi zablokowano konto od kilkunastu lat. Wszedłem na aplikacje i wyskoczyło mi coś takiego. Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne: przeglądasz strony i klikasz strony dużo szybciej niż przeciętny człowiek, coś nie umożliwia działanie JavaScript na twoim komputerze, w tej samej sieci (IP........) operuje robot. Można jakoś się odwołać od takiego zablokowania?

oznacz moderatorów