anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

8 darmowych dostaw

Client:126107209
#7 Wielbiciel

Dostawałem wiadomosci aktywuj 8 darmowych dostaw wielokrotnie. Niestety nie było opcji aktywacji. Pisałem w grudniu lub w listopadzie do Allegro w tej sprawie. Zero odpowiedzi.
Kolejny raz zgłaszam dyskusje i prosze o aktywacje 8 darmowych dostaw.
Pisałem wczoraj dyskusje, ale jej nie widze? Skasowana?
Ps nie zgadzam sie na nic innego jak 8 dostaw. Miałem kilka wiadomosci aby je atywowac nigdy sie nie dało.
Wina po Waszej stronie. Licze na pozytywne zalatwienie sprawy.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:126107209 Widzę, że w sprawie numer 47618339 otrzymałeś odpowiedź, że nie możesz wziąć udziału w promocji, ponieważ skorzystałeś już z niej na koncie powiązanym. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Gdzie odpowiedz znajde? Kiedy ja dostałem? Jak nie moge skorzystac jak dostałem kilka takich wiadomosci od Was. Skoro si oferujecie, to prosze o realizacje..
wina lezy po Waszej stronie. Troche dobrej woli.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:126107209 Odpowiedź otrzymałeś na maila w dniu 10.12.24. Regulamin obowiązuje wszystkich kupujących w takim samym stopniu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

To dlaczego wysyłacie informacje aby z tego skorzystać (że dostałem, e mam aktywowac)? Sami sie oferujecie i to nie raz, a teraz odmawiacie. Jak to o Was świadczy? Jakie sobie świadectwo wystawiacie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:126107209  To Ty zakładasz nowe konto, żeby skorzystać ponownie z promocji. 😉

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ja zakładam nowe konto bo mi wolno. Sami pozwalacie. Mam prao miec ile kont chce, bo byc może chce rozdzielać zakupy itp. Argument, który nie jest argumentem.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Taka odpowiedz z Waszej strony tzn brak odpowiedzi? Nie macie kontroli nad tym co robicie i wysyłacie. Potem nabieracie wody w usta. Fajne macie podejście.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Jak to bedzie ktoś czytać w 2025 roku to niech sobie wyciągnie wnioski. Szczerze, to zakupy na Allegro bede robić jak będe musiał.

oznacz moderatorów