W prawie każdym wątku, po każdym wpisie jest taki fikołek:
❤️ 0 ⭐ 0 👀 0 ☹️ 0
Czy to dalszy ciąg testów?
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gdvorek 🙄😱
@gdvorek napisał(a): dodatkowo macie teraz możliwość reagowania na wątki i tematy w wątkach za pomocą emoji.
znaczy, że jak?
❤️ - koffam pana/panią (za ten wpis)
⭐ - "miszlę" (tu pozdrawiam @drekenzes 😉)
👀 - "zdziwko"
☹️ - bleee?
Chyba dużo pracy i inwencji twórczej ktoś w to włożył... A powtarzające się problemy użytkowników z "Ja w Społeczności" leżą i kwiczą...
@szymela54 Ja klikałem
- koffam pana/panią (za ten wpis)
ale system już coś podmienia... więc chyba nie do końca to działa.
Albo ktoś zazdrosny. Więc poklikałem jeszcze raz 🙂
Cześć, weryfikuję to, bo emoji na ten moment nie zapisują się.
@drekenzes Podmienia, nawet tytuł podmienił... Ale to akurat nie "system"🙄. A mój tytuł "A cio to?" był adekwatny do tematu.
W kwestii działania nie masz racji, bo (w sensie całościowym platformy) to jednak system działa i popyla! (i co z tego, że jak ten traktor ze starego skeczu Tey'a: jedno koło zepsute, ale trzy dobre!!!🤣)
Tak, włożyłem w to sporo pracy i zaangażowania, bo zależy mi na rozwoju forum.
Jeśli chodzi o problem z "Ja w Społeczności" - dzięki za przypomnienie. Dostałem o nim sygnał ostatnio od innego forumowicza i temat jest już zgłoszony do zespołu technicznego, żeby to sprawdzić.
Interpretację każdego z emoji zostawiam już Wam.
Dzięki za opinie - zarówno ten pozytywne, jak i krytyczne
Haha też się dzisiaj zastanawiałam co te oczy i gwiazdki mają znaczyć. Za to tego ostatniego od zawsze brakowało...
@AnnaG-Antyki Allegro schowało opisy produktów i parametry na aukcjach, a spróbuj sobie teraz znaleźć kafelka żeby opis się pojawił.... Po takich informacjach pojawiają się te oczka 😉
Pal licho oczka, tej buźki mi brakowało po takich informacjach...
A oczka to chyba żyją, bo dałabym głowę że poprzednio jak weszłam to patrzyły w drugą stronę...
Ej a może to mają być te oczy z powiedzenia "oczy zrobiły się jak 5zł"... Czyli ździ*wko...
przeżyliśmy i niemiecki,
i komunizm, stan wojenny,
różne traumy i gehenny,
covida i ptasią grypę,
niejedną na AG "stypę",
(teraz będzie koniec zwrotki)
przeżyjemy i emotki!
ja szczerze nie rozumiem wyboru tych emotikonek…
skoro jest już łapka w górę, to po co jest serce?
czym się różni serce od gwiazdki?
co w ogóle ma oznaczać ta emotikonka z oczami?
Drogą dedukcji doszlismy do wniosku, że oczy to 'zdziwienie'. Potwierdziła to moja latorośl w wieku lat 13-stu xD . Serce to kocham ten post, gwiazdka to lubię ten post -tylko takie bez licznika w punkt.
A buźka to to co się daje pod postami o zmianach w Allegro xD
@domkar04 Ty nie rozumiesz wyboru, a ja nie bardzo pojmuję ideę całego tego przedsięwzięcia. Początkowo myślałam, że to taka spóźniona o jeden dzień, prima aprilisowa kinder-niespodzianka (z naciskiem na "kinder").
A tu się okazuje, że ta siurpryza już zostanie na długo... jak "kwiatek do kożucha", niestety.