anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro AI

MAMY ROZWIĄZANIE!
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Witam, sprawa dotyczy durnych algorytmow i sledzenia wyrazow  allegro  " programistow " ( nie mam polskich czcionek, wiec prosze to wziasc pod uwage, dlatego tez mam regulaminy i zatwierdzenia ciasteczek po angielsku .)

Sprawa dotyczy kupna telewizora ktory zostal wszesniej spezedany i nikt o tym nie wiedzial. Otworzylem dyskusje i bylo dobrze do momentu w ktorym wskazalem strone spezedajacego na ktorej dalej ten telewitzor mozna bylo wrzucic do kosza i kupic. Wiec durny program allegro napisal : "

Treść Twojej wiadomości wysłanej do innych kontrahentów naruszyła zasady naszego Regulaminu.
Zamieszczanie w treści wiadomości linków do stron www, za pośrednictwem których prowadzona jest sprzedaż, nie jest dozwolone.
Jeśli chcesz wysłać wiadomość ponownie, pamiętaj nie umieszczaj w niej treści naruszających Regulamin Allegro.
Pamiętaj, że jeśli chcesz kupić ten przedmiot zakup poza serwisem pozbawia Cię możliwości skorzystania z Programu Ochrony Kupujących, w którym gwarantujemy zwrot kosztów nieudanych zakupów, skorzystania z naszej pomocy w przypadku jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierania Monet, które możesz wykorzystać podczas zakupów.
Jeżeli natomiast chcesz go sprzedać to przypominamy, że niedozwolone jest zamieszczanie w treści wiadomości propozycji sprzedaży poza serwisem Allegro, a także linków do stron www, promujących działalność komercyjną prowadzoną poza naszym serwisem.
Zależy nam, aby Twoja sprzedaż przebiegała bezpiecznie. Możemy Ci to zagwarantować tylko wtedy, gdy całość transakcji zrealizujesz na naszej platformie. Chcemy zapewniać uczciwe warunki sprzedaży i równe szanse dla wszystkich sprzedających.
Ta wiadomość została wysłana automatycznie.
Jeśli chcesz się z nami skontaktować, napisz przez formularz. Odpowiemy na Twoje pytania i pomożemy w zakupach.
Pozdrawiamy,
Zespół Allegro ) "

No i cala moja dyskusja ze sprzedawca zostala skasowana ! Dobrze ze mam to na  emailach bo wyszlo by na to ze ogole nie bylo sprawy i sprzedawca mogl to zignorowac.

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Geminex  coś Ci się musiało pomylić, dyskusje nie są kasowane, mogą być co najwyżej zakończone, ale zawsze można je wznowić

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Nic mi sie nie pomylilo , zglos problem z zakupem u mnie juz nie istnieje. A gdy chcialem ponownie zaczac dyskusje to allegro wypisalo ze sprzedajacy ma jeszcze czas do wysylki i koniec.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Geminex  dyskusję masz , ale jeśli sprzedający ma jeszcze czas na wysyłkę, no to się nie dziwię, że ją zamknęli

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Nie zamkneli , poprostu jej nie ma. Tak jakby jej nie bylo.

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

soory , ale to nie twn telewizor ktory wskazujesz.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Geminex  wygląda na to, że ten telewizor kupiłeś z innego konta, zajrzyj do e-maila i zaloguj się  na ten e-mail z którego przychodziły wiadomości

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Geminex obecnie na swoim koncie masz jedną trwającą dyskusję. Z twojego opisu wynika jednak, że nie dotyczy ona tego zakupu. Nie usuwamy dyskusji, ani rozmów przez centrum wiadomości. Jeżeli Twoja wiadomość została zablokowana przez link prowadzący poza Allegro, wciąż powinieneś mieć wgląd we wcześniejszą korespondencję. 
Jeżeli chodzi o sam fakt blokowania wiadomości z zewnętrznymi linkami - wynika to z potrzeby utrzymania bezpieczeństwa transakcji w serwisie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Syrena_zT  z tego co napisał @Geminex  wynika, że link był do aukcji Allegro

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Dziekuje Syrenko 🙂

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

W sumie to dziekuje za wysluchanie. Mam nadzieje ze ze allero zrobi poprawki. A co do mojej sprawy - to mam nadzieje  na dostanie zwrotu. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Geminex do tego zakupu nie miałeś założonej dyskusji. Co do korespondencji w centrum wiadomości nie mam w nią wglądu, jednak tak jak pisałam, nie usuwamy jej w związku z zablokowaną wiadomością. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

No niestety tak sie stalo , ale to nie usprawiedliwia tego ze link dotyczyl sklepu sprzedajacego z artykulem ktory kupilem i niby byl juz sprzedany a w jego sklepie mozna bylo go wrzucic do koszyka i kupic - to wlasnie byl ten link !

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Znowu znikaja mi posty ktore tu napisalem.

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Ta inna dyskusja to jest to ze ten telewizor ktory kupilem i mial miec DVB-t2 nie ma tego, wiec nie odbiera TV napowietrznej telewizji- Ale go mam i bede mial upust na zewnetrzny tuner.

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

LOGIKA ! To slowo jest raczej dziwne w stosunku do przecietnych programistow. Nie jest to tylko allegro.

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

Powiem tat , ING Bank slaski tez dostal dawke z mojej stony. Bo przeciez dla programisty olewajacego myslenie, najprostrzy jest  kod jezyka z windowsa albo aplikacji telefonu i juz mamy angielski w ktorym ciasteczka nie mozna akceptowac - bo poprostu jest to jezyk co niektorzy nie rozumieja.

oznacz moderatorów
Geminex
#9 Pomysłodawca#

To dotyczy programistow - to bylo tak na marginesie-

oznacz moderatorów