Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kurier orlen paczka zamiast zostawić w paczkomacie zostawił paczki w puncie 800m dalej. Kiedy oni te paczki dadzą do tam gdzie je zamówiłem czy mam iść po nie ten kilometr ? Jak mogę z)ożyć reklamację w tej sprawie ?
Damian
@drobok przykro mi, że Twoja paczka została przekierowana. Dzieje się tak, gdy w automacie nie ma miejsca na umieszczenie przesyłki - trafia ona do punktu zastępczego, z którego zazwyczaj jest kierowana do miejsca docelowego, gdy zwolni się przestrzeń. Jeśli podasz numer przesyłki, zweryfikuję status sprawy.
Tamte se odebrałem, ale znowu mi przekierowali i tym razem jeszcze dalej - 1,5km od paczkomatu docelowego
AD0116KT64
AD0113Q958
AD0113Q958
@drobok orlen w niektórych rejonach kuleje, brak kurierów i automatów u mnie na rejonie codziennie z 50 paczek ląduje w punkcie Epaka bo nie ma miejsc w automatach, przecież masz wybór przewoźników, po co zamawiasz orlenem a potem narzekasz 😄
zamawiałem inpost i nigdy nie było problemu ale ktoś se wpadł na to by mi zmienić na orlen, z racji że był blisko to zostawiłem (nie chciało mi się tego zmieniać za każdym razem), ale widac trzeba będzie
I tak należy zrobić. Ja co i rusz muszę sprawdzać i korygować "domyślny" sposób dostawy na InPost, bo portal wie lepiej (owszem, Allegro wie najlepiej, na której formie dostawy zarobi najwięcej).
epakę to mam 50m od domu, tyle że wolę paczkomat bo tam są kolejki, mam jeszcze kilka paczek w drodzę ale mój episod z orlenem już się na tym skończy