Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
@AsphyxV Zgodnie z informacją na stronie promocji, limit 50 monet został przyznany na pierwszy tydzień i może ulec zmianie w kolejnych tygodniach.
Przecież w takim wypadku regulamin na allegro i regulamin na aplikacji sie wykluczają , w regulaminie na allegro jest ze nie mozna zdobyć wiecej niz 5 tygodniowo ale mozna 20 podczas trwania akcji , a jezeli w jakims tygodniu w aplikacji bedzie mniej niz 50 to nie bedzie nikt wstanie przystapić do konkursu zgodnie zregulaminem. Typowa akcja do zainteresowania sie przez uokik
@Client:38243271 zweryfikuję to z zespołem i wrócimy do Ciebie z informacjami.
Na początku było wyraźnie Napisane w bannerze że każdego tygodnia do 50 monet do wygrania (łącznie 200 monet w ciągu 4 tygodni)
Nie wymieniłem żadnego kodu w poprzednim tygodniu, a i tak nie moge aktywować żadnego kodu. Więc coś skopaliście i to bardzo poważnie. No i misje po zrobieniu też nie przechodzą do "Ukończonych wyzwań" w sumie co mogło być zepute to jest zepsute.
W sensie zdobyłeś kod w zeszłym tygodniu w gamEXP ale nie wykorzystałeś go na allegro na monety? I gdy próbujesz go teraz wykorzystać to masz limit?
Nie użyłeś żadnego kodu na allego a mimo to masz limit?
Tak dokładnie tak. Zdobyłem kod w poprzednim tygodniu ale go nie użyłem a teraz nie mogę go aktywować mimo tego, że mogłbym dodać kolejną misję za 10 pkt. W sumie żadna z misji nie została zaakceptowana nawet jak je wykonałem. Takiego partactwa w kodzie nie widziałem już dawno.
Wróć, teraz sprawdziłem jeszcze raz i teraz jeden kod przeszedł. Bardzo dziwne.
@Corinarh2 Misje mogą być akceptowane z opóźnieniem. W razie problemów będziemy to wyjaśniać.
Witam, również mam problem jak osoby wyżej. Mam 30/50 i nie mogę wziąć więcej zadań bo pokazuje mi limit.
Witam,
Mam tak samo 30/30 i brak możliwości wpisania nowych kodów
Ten sam problem mam . "Przekroczyłeś tygodniowy limit wymian kodów na monety. Spróbuj ponownie w przyszłym tygodniu."
Z wątku widzę ze limit liczy się od momentu aktywacji poprzednich w 1 tyg. Trochę to słabe i frustrujące . Można było to lepiej przemyśleć. Tak samo reklamowanie po 50 zł a teraz 30zł. wiadomo był punkt dupochron w regulaminie że można zmienić no ale to też słabawo wyszło. Akcja zapowiadała się na genialną a wyszło jak wyszło . Pewnie są to rozwiązani przeciw nadużyciom z tymi limitami ale niech to nie przeszkadza uczciwym ludziom.