Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Numer zamówienia

Siedzę sobie w domu i czytam gadane i mówicie, że nie ma mnie w domu???
Ma opóźnienie to ma ale niech przynajmniej bezczelnie nie kłamie!!!
Naprawdę potraficie do szału doprowadzić
Najśmieszniejsze , że do godziny 14-stej nie miałam prądu, bo pozrywało przewody oraz telefonu, bo padła bateria i kurier DPD dostarczył bez problemu 4 paczki również z Allegro.
Teraz prąd i telefon już mam i NIE MA MNIE NIBY W DOMU? A sprawdźcie sobie że piszę, ze stacjonarnego stałego kompa. A kilka minut przed paczką nawet komuś "w punkt" dawałam.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Żenada.
W ogóle od kiedy mi DHL losujecie? Do tej pory tylko DPD miałam i Pocztę, tamte dochodziły. A to pierwsza paczka i...

@AnnaG-Antyki Ty nie MASZ BYĆ W DOMU tylko umożliwić kurierowi dotarcie pod Twoje drzwi .
Ciii mąż latał i odśnieżał. Ten punkt też zaliczony xD
@AnnaG-Antyki przepraszam Cię za tę sytuację. Za chwilę nasz pracownik skontaktuje się z Tobą w sprawie Twojej przesyłki.
Ta chwilka coś trwa...
Dobrze, że jeszcze pół paczki mam.xDPs. jeśli paczka wróci do nadawcy, a mnie wczoraj skończył się smark i nie zamierzam go przedłużać to dopiero zobaczycie wkurzonego klienta...
Jedna jedyna paczka DHL Delivery - to się w głowie nie mieści...
@AnnaG-Antyki wiadomość mailową wysłaliśmy na adres powiązany z kontem, z którego zrobiłaś ten zakup i jest to inne konto niż z to, z którego tutaj piszesz. Jak obiecałam, maila wysłaliśmy godzinę temu, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę.
@_HolaOla_ ukryj zdjęcie bo są tam dane Anny 😄
@kostas11 to są dane firmy o numerze NIP: 9680878811, więc są publiczne😉
@kostas11 racja, dziękuję Ci pięknie za zwrócenie uwagi!
Nawet nie zwróciłam uwagi na te dane ale to i tak rzeczy ogólnodostępne. A maila fakt rzeczywiscie dostałam, przegapiłam w pospiechu najpierw. Jednak głosi, że weryfikują z oddziałem... Więc może kiedys tam zweryfikują coś... Ale ma gościu plusa, bo to nie wklejka... Zauważył płeć i nawet literówki są... 😂
"
Dzień dobry,
kontaktuję się z Panią w sparwie przeysłki AD01DP4BR0.
Bardzo przepraszam za opóźnienie w jej doręczniu.
Werfyikuję z oddziałem, co się z nią dzieje i kiedy zostanie dostarczona.
Jak tylko uzyskam odpowiedź, wróćę do Pani mailowo.
Życzę Pani miłego dnia! "
Nie chciało mu się przynieść to mógł leń chociaż do automatu wrzucić, w samym centrum miejscowości sobie stoi, więc chyba przejeżdzał obok...
Ech sprawdzałam zawsze punkty. Jednak kuriera losowało mi tylko DPD i Pocztę. Tu nie sprawdzałam. Na chybcika zrobiłam sporo zakupów, bo mi się nie chciało szukać po necie i mam za własną głupotę. Sama tłumaczyłam ludziom, żeby zawsze sprawdzać...
@AnnaG-Antyki ile bram, domofonów i pięter musi przejść kurier by dostarczyć paczkę?
dzwonek działa?
u nas w Szczecinie są takie miejsca, gdzie by dotrzeć do mieszkań w oficynie kurier musi przejść ogrodzone podwórko lub dwa bo się wspólnoty pokłóciły, 2 bramy z domofonami i dojść na 5 piąte piętro w starym budownictwie
oczywiście z ciężką karmą dla kota i zakupami agd - gdzie słyszy w drzwiach - mieszkam wysoko więc zamawiam sobie towar z dostawą 🙂
To zależy z której strony podjedzie xD. Ale brama zawsze otwarta. Drzwi główne różwnież zawsze otwarte.
Dzwonek działa ale dodam, że nie działał po południu gdy dostarczał DPD, gościu walił mi do okna i paczki dostarczył. DHL podobno był o 15:30, gdzie od 14-stej już prąd miałam....
Dziś również pocztex juz był, DPD był choć w pełnym busie najmniejszej paczki nie znalazł i wróci z nia później, DHLa z wczorajszą oczywiście nadal nie widać. Coś obstawiam, że albo się nie pojawi i zwóci do nadawcy albo pojawi dopiero jak juz będę musiała isć paczki nadać.... Ale w sumie córka w domu, bo chora więc i tak tej wymówki nie dostanie...
@AnnaG-Antyki nie denerwuj sie .jest jeszcze szansa
Naszą paczke do żabki kurier z doręczającego oddziału od razu zwrócił do nadawcy.
Statusy: "wydana do doręczeni" i od razu "zwrot do nadawcy"
Zarówno ja jak i odbiorca nie wiemy dlaczego
Paczka wróciła i pojechała inpostem. Po miesiącu otrzymałem odpowiedź na reklamacje
"bardzo przepraszamy, błąd kuriera, pracujemy i szkolimy kurierówa by doręczali paczki"
To także był DHL.......
Wiec w Twoim przypadku jest jeszcze nadzieja 😉
@_Likos_ w tym problem, że ja się już nawet specjalnie nie denerwuje. Krzyczę, bo cicho nie bedę jak znowu źle się dzieje. Ale ogólnie jestem zwyczajnie tak zniesmaczona, że nawet odpowiednich bluzgów w słowniku brakło. Gdyby to była jedna na ileś paczek to bym zrozumiała ale nie jedna jedyna DHL. I naprawdę nie jestem jakas wymagająca. DPD jedną wczorajszą dostarczył dopiero dzisiaj, bo zwyczajnie zeskanować nie mógł. Drugą dzisiejszą dostarczy później, bo znaleźć nie mógł. I nie czepiam sie, bo wozi i nie kłamie i słowa nie powiem nawet jak dowiezie ją w poniedziałek.. A DHL rżnie głupa...
AAllegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 26 listopada, czyli powinna dotrzeć do 1 grudnia. 27 listopada pojawił się jednak status "awizo" a to wstrzymuje bieg terminu gwarantowanego na doręczenie przesyłki.
Nie rozumiesz. Nie czepiam sie o termin, nigdy się go nie czepiałam. Problemem jest kłamstwo kuriera. A gdyby dziś mnie naprawdę w domu nie było to przez jego kłamstwo straciłabym szansę na odebranie przesyłki. Bo jedna próba była choć jej nie było...
Paczka dotarła. Sądząc po minie kuriera to skarga Allegro chyba też dotarła, no chyba że mina stanu paczki dotyczyła. Nawet dzień dobry, proszę i do widzenia usłyszałam🤣 Stan paczki określam ironicznie na celujący 😂 Dobrze, że trafił na kawę, bo jakby to była któraś z paczek z kuferkami na biżuterię dla małolat to by mnie... Szczerze w życiu kawy w takim stanie nie dostałam. Nawet jak inpost kiedyś mi taką samą paczkę B wkopał do skrytki A to wyglądała lepiej, są tu gdzie nawet foty tamtej na tym forum... Ogólnie sprawa zakończona, nauczka przyjęta, koniec z kurierami do małych paczek.
Swoja drogą ktoś wie czemu jak DHL wozi z Te.. to takich jaj nie ma?
Teraz ciekawostka. Paczka z Te.. Kurier Pocztex. Wpadka kurierska podobna lecz działanie kuriera zupełnie inne. Dzwoni telefon - odbieram i słyszę:
- Dzień dobry. tu kurier Pocztexu. Mam dla Pani paczkę. Niestety trochę przejechałem. Czy mógłbym podrzucić ją jutro?
- jasne, nie ma sprawy. Nic sie nie stanie.
Efekt wiem co i jak. Nie wnerwiam się...
Dlaczego chińczyki potrafią opanować własnych kurierów, a Allegro nie? W sierpniu paczki z Te.. dostarczane DHL też dochodziły bez problemu. A z Allegro wiecznie problemy... Ktoś tam na górze zauważył, że zniesmaczeni użytkownicy uciekają?