anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro nie nalicza punktow Vitay. Tak powinno byc, jesli sie wchodzi na allegro przez aplikacje orl

podgorska28
#1 Nowicjusz

Allegro nie dolicza punktow Vitay, w aplikacji orlen. A tak powinno byc, gdy wchodzi sie na allegro przez aplikacje i robi sie zakupy

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   potwierdzam mi też nie zliczyło żadnego zakupu z całego września 😞

radkli-halo
#7 Wielbiciel

Mam ten sam problem. Punktów nie ma nawet jako oczekujących, a zakupy zrobione prawidłowo po kliknięciu przycisku w aplikacji orlen.

Pewnie orlen się kapnął że zbyt dużo punktów musieliby rozdać.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@radkli-halo raczej allegro, bo to pewnie w większości pokrywają koszty rozdanych punktów 🙂

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   ktoś coś sprawdza ? bo nie mam na hod-doga 😄

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@podgorska28 @kostas11 @radkli-halo 

W tej sytuacji powinniście złożyć reklamację do Vitay. Nie jesteśmy odpowiedzialni za brak naliczenia punków w aplikacji Vitay.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek reklamację złożyłem ale kazali czekać 30 dni potem podać numery zamówień będą się z Wami kontaktować ale o dziwo tydzień temu wskoczyły punkty za wrzesień, oraz bieżące z października 😄

Chyba mieli czkawkę 😄

boczek100
#8 Zapaleniec

widzę, z nie tylko mi nie naliczają punktów. Złożyłem reklamację z 16. transakcjami i zostały mi naliczone ale nie wszystkie punkty. Mieli rozliczyć punkty za 4 dni zakupowe ale dostałem więcej niż te 4 dni a mniej niż to co zgłosiłem. Na pytanie za jaki okres zakupów mam przyznane punkty nie opowiedzieli, napisali jedynie że punkty są sukcesywnie naliczane,  ale nie są bo minęły  prawie 4 tyg a punkty zgłoszone nie zostały rozliczone ani tym bardziej kolejne 24zakupy które zostały zrobione  już po zgłoszeniu reklamacji. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@boczek100 dalej mają czkawkę, mi dopiero nalicza jako oczekujące z października, za to z mediaeks mam na drugi dzień a ostatnio już miałem punkty zanim odebrałem zamówienie 😄

boczek100
#8 Zapaleniec

To nie tyle czkawka co celowe działanie. Jeden się upomni a 10 innych już nie. Na początku jak kupowałem to  bez problemu mi wliczali do oczekujących a później normalnie na koncie. Teraz nie mam już ile oczekuje, to co mi przyznali to od razu bez oczekujących. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@andrzej12316 nie ma wykluczeń 🙂

@boczek100 ostatnio zamiast do oczekujących są często po potwierdzeniu przez allegro transakcji po miesiącu - półtora od razu przydzielają punkty 🙂

Miałem tak za wrzesień, październik, kilka od razu rozliczyło a kilka wpada po kilku dniach jako oczekujące, pamiętajcie że mają do 60 dni na rozliczenie punktów !!!

andrzej12316
#7 Wielbiciel

Witam, jaki jest regulamin naliczania punktów vitay za zakupy na allegro? Czy jakieś kategorie albo produkty są wyłączone z promocji?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@andrzej12316 W tej sprawie sugeruję kontakt z obsługą Vitay.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

andrzej12316
#7 Wielbiciel

vitay napisał że nie ma wyłączeń. Pytam jak jest po stronie allegro

oznacz moderatorów