Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro nie dolicza punktow Vitay, w aplikacji orlen. A tak powinno byc, gdy wchodzi sie na allegro przez aplikacje i robi sie zakupy
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ potwierdzam mi też nie zliczyło żadnego zakupu z całego września 😞
Mam ten sam problem. Punktów nie ma nawet jako oczekujących, a zakupy zrobione prawidłowo po kliknięciu przycisku w aplikacji orlen.
Pewnie orlen się kapnął że zbyt dużo punktów musieliby rozdać.
@radkli-halo raczej allegro, bo to pewnie w większości pokrywają koszty rozdanych punktów 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ktoś coś sprawdza ? bo nie mam na hod-doga 😄
@podgorska28 @kostas11 @radkli-halo
W tej sytuacji powinniście złożyć reklamację do Vitay. Nie jesteśmy odpowiedzialni za brak naliczenia punków w aplikacji Vitay.
@gdvorek reklamację złożyłem ale kazali czekać 30 dni potem podać numery zamówień będą się z Wami kontaktować ale o dziwo tydzień temu wskoczyły punkty za wrzesień, oraz bieżące z października 😄
Chyba mieli czkawkę 😄
widzę, z nie tylko mi nie naliczają punktów. Złożyłem reklamację z 16. transakcjami i zostały mi naliczone ale nie wszystkie punkty. Mieli rozliczyć punkty za 4 dni zakupowe ale dostałem więcej niż te 4 dni a mniej niż to co zgłosiłem. Na pytanie za jaki okres zakupów mam przyznane punkty nie opowiedzieli, napisali jedynie że punkty są sukcesywnie naliczane, ale nie są bo minęły prawie 4 tyg a punkty zgłoszone nie zostały rozliczone ani tym bardziej kolejne 24zakupy które zostały zrobione już po zgłoszeniu reklamacji.
@boczek100 dalej mają czkawkę, mi dopiero nalicza jako oczekujące z października, za to z mediaeks mam na drugi dzień a ostatnio już miałem punkty zanim odebrałem zamówienie 😄
To nie tyle czkawka co celowe działanie. Jeden się upomni a 10 innych już nie. Na początku jak kupowałem to bez problemu mi wliczali do oczekujących a później normalnie na koncie. Teraz nie mam już ile oczekuje, to co mi przyznali to od razu bez oczekujących.
@andrzej12316 nie ma wykluczeń 🙂
@boczek100 ostatnio zamiast do oczekujących są często po potwierdzeniu przez allegro transakcji po miesiącu - półtora od razu przydzielają punkty 🙂
Miałem tak za wrzesień, październik, kilka od razu rozliczyło a kilka wpada po kilku dniach jako oczekujące, pamiętajcie że mają do 60 dni na rozliczenie punktów !!!
Witam, jaki jest regulamin naliczania punktów vitay za zakupy na allegro? Czy jakieś kategorie albo produkty są wyłączone z promocji?
@andrzej12316 W tej sprawie sugeruję kontakt z obsługą Vitay.
vitay napisał że nie ma wyłączeń. Pytam jak jest po stronie allegro