Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem. Przez 3 tygodnie towar nie został wysłany. Zrezygnowałem zrobiłem zwrot towaru mimo, że go do mnie nawet nie wysłano. Nagle sprzedający się obudził i wysłał go do mnie, a ja byłem na wakacjach. Towar leżał pod drzwiami mieszkania aż nie wróciłem. Gdy wróciłem na szczęście był i nikt go nie ukradł (ale wakacje już miałem spieprzone bo myślałem czy jest czy nie ma, kto za to zapłaci jak zginie itp.). W międzyczasie kliknąłem allegro protect i po dniu czy dwóch mój wniosek został odrzucony. Po powrocie odesłałem zakupiony towar. Dotarł do sprzedającego. Teraz ani towaru ani pieniędzy. Allegro protect już nie działa - nie mogę ponownie poprosić o taką pomoc. (w dyskusji mam całą korespondencję ze sprzedającym) Co dalej?
@Aleksander_2006 jak odstąpienie było przed wysyłką to nie jest twój towar i nie odpowiadasz za niego i niczym się przejmować nie musisz.
Sprzedawca wisi ci za odesłanie plus za towar poproś moderację o wznowienie dyskusji i opisz problem.
Dzięki za odpowiedź. Niby nie mam się czym przejmować ale się przejmuję. Sprzedawca wisi mi kasę za odesłany towar ale nie odsyła. w dyskusji boty mi odpisują że wzywają go do odesłania pieniędzy ale nic więcej, gościu ma ich w d...
Gdzie i jak mam coś zgłosić? Allegro widać bezradne a Protect już nie działa - nie mogę ponownie poprosić ich o zwrot kasy
@Aleksander_2006 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wznówcie kupującemu dyskusję. A ty podaj moderacji o jaki zakup chodzi np date, nr transakcji co za towar etc żeby wiedzieli przy czym wznowić dyskusję
Dyskusja u mnie cały czas trwa. Wszystko allegro wie na bieżąco - jaka aukcja, kiedy, ile itd.. Ale kasy jak nie było tak nie ma. Słabe podejście ludzi z allegro. No i Allegro Protect - o to mi najbardziej chodzi - nie moge znowu ich poprosic o pomoc
@Aleksander_2006 W razie potrzeby taki wniosek może zostać ponownie udostępniony. Wszystko zależy od danej sytuacji.
@Aleksander_2006 Widzę, że w dyskusji doradca wypowiada się na bieżąco i wyznaczył sprzedawcy ostateczny termin zwrotu pieniędzy.
Dziękuję za odpowiedź. Termin wydany przez doradcę minął i pieniędzy nadal nie ma.
Wniosek może zostać ponownie udostępniony - to byłoby dobre. Gdzie i jak to zrobić?
@Aleksander_2006 ty tego nie zrobisz muszą ci systemowo udostępnić w dyskusji, oznacz ją jako nierozwiązaną
Nie mam takiej zakładki. Mam tylko poproś o pomoc allegro - już kliknąłem chyba 5 raz w czasie trwania tej dyskusji oraz druga zakończ dyskusje. Nic więcej nie mam