Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie mam możliwości wyboru kuriera jakiego ja chcę tylko allegro samo wybiera za mnie przez co mam problemy, bo zdarza się, że listonosz jako kurier pocztexu przyniesie mi tylko 1 raz paczkę i zostawia awizo w skrzynce, a ja jestem teraz w takiej sytuacji, że nie mogę dojechać do tej miejscowości, gdzie jest placówka poczty ( są to nawet produkty spożywcze ), więc proszę o kogoś ze specjalistów platformy allegro o przywrócenie mi takiej możliwości wyboru lub łopatologiczne wyjaśnienie dlaczego tak jest i co należy zrobić w tak istotnej sprawie.
@madox92 tak jest już od bardzo dawna bo tak jest dobrze.
Jak zadajesz pytanie do allegro warto oznaczyć moderatorów, inaczej takie pytanie może pozostać bez odpowiedzi bo jest nie fajne. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak piszesz, że tak jest już dobrze to niewiem po co ty w ogóle odpowiadasz na takie pytania. Przecież forrum jest od tego aby rozwiązywać problemy. A to co napisałem stanowi dla mnie wielki problem. Twoja odpowiedż jest pusta, więc proszę kogoś z moderatorów o wyjaśnienie ponieważ osobnik u góry go nie widzi @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@madox92 prościej będzie zmienić platformę bo już walczymy z tym od miesięcy i mają to gdzieś 😞
@madox92 obecnie w opcji smart nie ma możliwości wybrania konkretnej firmy kurierskiej, która będzie doręczała przesyłkę. Automatycznie wybierana jest najbardziej optymalna wysyłka m.in na podstawie czasu realizacji dostawy.
Możliwość wyboru konkretnej metody dostawy pozostaje przy płatnej wysyłce kurierskiej oraz metodach dostawy do punktu odbioru/automatów paczkowych (także w ramach usługi Smart!).
@Syrena_zT kiedy planujecie wybierać punktu za kupujących ?
Dziękuję za konkretną, wyczerpującą odpowiedź 😀 dzięki, której dowiedziałem się już wszystkiego. Nic pozostaje mi tylko szukać ofert bez kurierów, których nie chcę. 👌
@madox92 kto płaci ten wybiera. .....Proste ?
ot.... i problem rozwiązany 😁