Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdeczie
Prowadziłem dyskusję z
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Co wy na to?
Przy drugiej reklamacji masz prawo odstąpienia od umowy zakupu, jak tu napiszesz to także pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
@clegg poprosiłam o ponownie otwarcie dyskusji, poczekaj proszę na wiadomość od nas w tej sprawie.
Dziękuję serdecznie za porady. Albo znowu będę musiał opisywać sprawę i wysłać pod wskazany powyżej adres albo mam nadzieję dyskusja zostanie wznowiona . Pozdrawiam serdecznie
@clegg dyskusja nie może zostać wznowiona, ale skontaktowaliśmy się z Tobą e-mailowo oraz przesłaliśmy upomnienie do sprzedającego. Jeśli nie skontaktował się z Tobą, odpisz proszę na wiadomość e-mail od nas (nr sprawy 44089209).
Sprzedawca nie kontaktował się ze mną w żaden sposób . Czekam w takim razie na email od Allegro
@clegg od nas otrzymałeś już wiadomość 15 sierpnia o 21:39. Odpisz proszę na tę wiadomość (numer sprawy to 44089209).
Już odpowiedziałem na wiadomość e-mail od Allegro. Okazało się ,że mój Gmail miał awarię i przestał pobierać pocztę z zewnętrznych serwerów Teraz już działa poprawnie Dziękuję za info, że email był wysłany dawno temu, dlatego zacząłem przyczyn braku wiadomości. Dziękuję za pomoc.