anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro schodzi coraz niżej..

Client:123447025
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

2 dni temu zgłosiłem reklamację do sprzedawcy, rozmowa przebiegła bez problemu. Po dokładniejszym przeanalizowaniu sprawy okazało się, że wszystko z produktem jest w porządku, więc zakończyłem dyskusje nie mogąc nic odpisać. Chcąc przeprosić za sprawę i wyjaśnić sprzedawcy sytuacje napisałem do niego wiadomość, po czym... dostaje ostrzeżenie od allegro ze wiadomość nie zostanie dostarczona, naruszyłem regulamin i przy następnych sytuacjach może dojść do zawieszenia konta. Coraz gorzej z Wami.. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123447025 czy możesz pokazać mi co napisałeś w treści tej wiadomości? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeaCare
#7 Wielbiciel#

LeaCare_0-1756391860382.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeaCare dziękuję, czy możesz podać mi jeszcze login sprzedawcy do którego chciałeś ją wysłać? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Kolejne zgłoszenie, na tym forum, że allegro blokuje komunikację pomiędzy kupującym, a sprzedającym

co tu się dzieje?

oznacz moderatorów

Client:123447025
#7 Wielbiciel#

SHYDRAULICZNY . Ogólnie jest coraz gorzej, te regulaminy wykrywanie automatycznie nie działa to jak należy. Również jako sprzedawca mogę powiedzieć, że zasady w jakości sprzedaży są bardzo nieludzkie i niepraktyczne. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123447025 dzięki. Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów