@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dlaczego osoba, która aktywuje Allegro Share z poleconego linku ma od razu przyznane 500 punktów, a ja, osoba polecająca, muszę cczekać aż 30 dni (roboczych) na przyznanie moich 300 punktów za polecenie?
I jeszcze to czekanie, aż punkty z zakupów z poleconych linków zostaną przyznane...
20 dni byłoby jeszcze do przełknięcia, ale 20 dni roboczych to już jest lekka przesada...
@Jemima0512 odpowiedź na to pytanie otrzymałaś już tutaj.
Te 30 dni to okres weryfikacji. W tym czasie kupujący może zrezygnować z zakupu.
Po okresie weryfikacji punkty oczekujące przechodzą do puli punktów przyznanych i możesz je wymienić na kupon.
Nadal nie otrzymałam odpowiedzi dlaczego ten kto aktywuje Allegro Share z poleconego linku od razu otrzymuje 500 punktów?
Dlaczego ta osoba nie może tak samo poczekać (też 30 dni) na swoje punkty jak osoba polecająca?
Albo żeby obie strony dostały punkty od razu. To jest dla mnie po prostu nie fair i tyle.
No i tak naprawdę to nie jest 20 dni czy 30 dni. Tylko 38-40 dni i 48-50 dni (bo liczycie tylko dni robocze).
No chyba, że te 20/30 dni to razem z weekendami liczone.