Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
. Miałem jakąś kwotę w wysokości 30 zł i dostałem info, że kwota wygasła? o co chodzi
@metr70 A coś więcej? Na Lokalnie nie ma Smarta
@metr70 Napisz najpierw dokładnie, o co Tobie chodzi, bez tego nikt Ci nic nie wyjaśni.
Twój Smart! wygasł,
Twoje oszczędności to 32,68 zł.
Sprawdź jak korzystać dalej
Wykup Smarta i znowu będziesz oszczędzał na przesyłce.
Może to były monety które mają okres do wykorzystania,
Twój Smart! wygasł,
Twoje oszczędności to 32,68 zł.
Sprawdź jak korzystać dalej
@metr70 Teraz wiadomo o co chodzi. Skończył Ci się opłacony Smart. Dzięki temu, że korzystałeś ze Smart zaoszczędziłeś na kosztach przesyłki 32,68 zł. Wydałbyś te pieniądze, gdybyś nie miała Smart. To nie jest żadna kwota, którą miałeś i która Ci przepadła. To tylko informacja, ile zaoszczędziłeś korzystając za Smart.
Oczywiście tyle zaoszczędziłeś pod warunkiem, że Smart miałeś za darmo (była promocja i Smart był za darmo chyba przez 3 miesiące), bo jeśli Smart kupiłeś, to od kwoty zaoszczędzonej, czyli od 32,68 należy odjąć cenę jaką zapłaciłeś za Smarta.
Nie prawda . Nic mi się nie skończyło , bo nic nigdy nie wykupiłem . Nie wiem skąd ta kwota się pojawiła i dlatego pytam .
@metr70 No jak Ci się nie skończyło, skoro czarno na białym stoi, że "Twój Smart! wygasł" (czyli się skończył)😂?
Kwota pojawiła się stąd, że najwidoczniej kupiłeś coś w ofertach, które miały smarta, dzięki czemu nie zapłaciłeś za przesyłki tych przedmiotów 32,68 zł.
Ujawnia się tutaj coraz więcej ludzi, którzy kompletnie nie ogarniają jak ten cały smart działa. Ale i tak kupili😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Nic nie miałem darmowego , zawsze płaciłem za przesyłkę chyba , że wartość zakupionych towarów przekraczała kwotę i wysyłka była darmowa . Dziękuję Wam wszystkim za próbę pomocy . Pozdrawiam . Jeśli ktoś ogarnia ten smart i potrafi w dwu zdaniach napisać o co chodzi to bardzo proszę . Moja wiedza jest prosta wykupujesz Smart i masz darmo wysyłkę te towary które "mają" Smarta . Ot co .
Jeśli zrobisz zakupy powyżej 40 zł, wtedy działa SMART
@metr70 Jeśli nie wykupiłeś, to miałeś darmowy - wszyscy mieli jakiś czas temu. Wystarczyło tylko kliknąć aktywację, mogłeś to zrobić świadomie lub przypadkiem.
Nic nie miałem darmowego , zawsze płaciłem za przesyłkę chyba , że wartość zakupionych towarów przekraczała kwotę i wysyłka była darmowa . Dziękuję Wam wszystkim za próbę pomocy . Pozdrawiam . Jeśli ktoś ogarnia ten smart i potrafi w dwu zdaniach napisać o co chodzi to bardzo proszę . Moja wiedza jest prosta wykupujesz Smart i masz darmo wysyłkę te towary które "mają" Smarta . Ot co .
@metr70 Mylisz się i najwyraźniej sam nie ogarniasz prostych spraw. Zgłoś swój problem do Allegro i napisz tu później, co Ci odpowiedziano. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=bec2390b-f00a-428f-9200-26bb831738fb&subjectId=3fde1518-9...
I tak zrobię ...... jak odpiszą to dam znać . Dzięki
Autor pytania nie wrócił, więc pozwolę sobie ostatecznie potwierdzić: tak, na tym koncie był aktywny Smart (darmowy, w ramach promocji z okazji pandemii), a @metr70 wielokrotnie korzystał z darmowych przesyłek w ramach Smart (o to właśnie chodziło w zdaniu "zawsze płaciłem za przesyłkę chyba , że wartość zakupionych towarów przekraczała kwotę i wysyłka była darmowa" - tą kwotą było 40 zł).
@metr70 Skoro nie miałeś darmowego, to widocznie miałeś wykupiony (być może nawet zrobiłeś to podczas zakupów - bo można).
@xyz96 Darmowy skończyłby mu się gdzieś ok. 18. lipca.
@Knowhere i tak właśnie było.