Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
co mam zrobic, kiedy Allegro zamyka mi dyskusje z OSA, nie zdazylam sie wypowiedziec. Zablokowali mi formularz POK! nie moge znaleźć zakupu w ich formularzach!
@iwona6264 dziwisz się sami sobie pomagają, w takich sytuacjach powinno być wsparcie kogoś z zewnątrz 😄 a z czym masz problem, bo jako konsument masz do dyspozycji Rzecznika Konsumenta 🙂
jestem złamana 😩😩😩😩
Jak widzisz na pana ręki podnosić nie nada.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ na dywanik ..proszę
Co to
za
osoby?
@iwona6264 a to są takie Dziewczyny co dostają zrypki za cały bajzel na allegro , przyszykuj stosowną wiązankę i zaczekaj aż się odezwą .
Kupuj w sprawdzonych i zaufanych sklepach ,osa to nawet nie brzmi bezpiecznie.
Oficjalny sklep Allegro 😔😔😔😔
Podwojne standardy w allegro to norma bo normalny sprzedawca zostalby juz ukrzyzowany i dokopano by mu ap negatywem i blokada konta i szarpalby sie z dzialem bezpieczenstwa niemowa
@iwona6264 przeważnie jeżeli problem został rozwiązany to zamykają lub po 30 dniach. Co to za problem i ile trwa dyskusja?
@iwona6264 Sprzedający wypowiedział się w dyskusji i przesłał niezbędne dokumenty. Otrzymałaś od naszego pracownika wyjaśnienie dlaczego zamykamy dyskusję:
Widzę, że Sprzedawca wydał decyzję reklamacyjną oraz ją uargumentował. Jako serwis nie możemy podważyć decyzji reklamacyjnej Sprzedawcy. W związku z tym dyskusję oznaczyliśmy jako rozwiązana.
Reklamuje pęknięta szczotkę, a serwis napisał, ze mam brudne filtry. Swietnie! Tak, sa brudne bo odkurzacz uzywa sie do odkurzania. Na biezaco każdy filtr czyscilam, a przed wysyłka jedynie wysyłałam wszystko ze zbiornika odkurzacza. Jak dla mnie problem nie jest rozwiązany!
@nat_not jeszcze nigdy nam allegro nie zamknęło dyskusji z tego powodu
nawet wtedy gdy przyznaliśmy rację kupującemu
obecnie mamy kilka otwartych dyskusji, gdzie wypowiedzieliśmy sie merytorycznie
i też nie są zamknięte
jako firma nie mamy też możliwości zamknięcia otwartej nam dyskusji
takie działania mogą naruszać zasady wolnej konkurencji w której działa sklep osa
i być czynem nieuczciwej konkurencji
serwis allegro jak widać stosuje podwójne standardy
@iwona6264 zgłoś do allegro skargę innymi metodami wraz z odpowiednim żądaniem
@RED allegro jawnie stosuje podwójne standardy, np. ich konto outletowe ma 96,4% pozytywów i SMARTa.
@vonNogay Ciekawe.
"utrzymuj średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98% (lub status Super Sprzedawcy)"
Konto Allegro Outlet nie ma ani jednego ani drugiego.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak to jest możliwe? Jak dostanę negatywa i mi % spadnie poniżej 98 to też mogę utrzymać SMART?
@iwona6264 Poprosimy moderację o wypowiedzenie się w tej sprawie, że to OSA nie oznacza że będziecie milczeli, proszę o wyjaśnienie, powód zamknięcia dyskusji. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja uważam że allegro słusznie postąpiło zamykając dyskusję. Bo odkurzacz powinien być czysty.