Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wychodzi na to, że allegro znowu ma problem przy płatności i przekierowaniami na stronę banku, przez co opłacenie zamówienia jest niemożliwe. Po zamówieniu nie przenosi na stronę banku. Ponowienie płatności nic nie daje. Sprawdzałem na różnych przeglądarkach, internet w porządku, czyściłem ciasteczka i inne - nic nie pomaga. Problem po stronie allegro, czy przelewy24? Pozdrawiam.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wiecie o co chodzi?
@Ironh1 Proszę, napisz, o jaki bank chodzi.
BNP Paribas. Dodam tylko, że problem rozwiązałem naokoło płacąc kartą.
Witam
u mnie to samo, też problem z bankiem BNP Paribas, ponawianie zakupów, zmiana przeglądarki zmiana komputera nic nie daje.
Dodam tylko że problem występuje kolejny raz, po raz pierwszy miałem problem z płatnością 21 kwietnia.
Jedyną opcją na ten moment to opłacenie kartą.
Ok dzięki, jeżeli sytuacja się powtórzy to zapytam przelewy24/bank.
zauważyłem, iz problem pojawia się po północy. Już drugi raz mam taką sytuację. W obydwu sytuacjach poczekanie, anulowanie płatności i ponowna płatnośc nic nie zmieniają. Wybór płatności kartą lub blik działa. W moim przypadku problem dotyczy mBanku więc raczej nie jest to problem banku ale raczej pośrednika w płatności. Irytujący temat bo trzeba czekać aby anulowac płatność.