Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może "wytłumaczcie" Allinie, że jeśli sprzedający dopiero szykuje przesyłkę, to istnieje zerowe prawdopodobieństwo, że ona dotrze do mnie dziś😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Może Alinka osobiście pakować pomagała i kuriera pejczykiem poganiała xD
Cześć, @KOGIEL_T! Rozumiem, że chodzi tutaj o zamówienie o numerze e5200390-a6b4-11f0-b9bf-2795de008363? Widzę, że wyświetlany przewidywany termin dostawy dla tego zamówienia był na 14 października, dlatego Allina informuje o dostawie dzisiaj. Dzięki, za czujność i zwrócenie uwagi na te komunikaty, bo rzeczywiście nie są one zbyt spójne - zgłosiłam temat do weryfikacji. 😊
@Sa_nova tak, chodzi dokładnie o te zamówienie, chciałem zapytać sprzedającego dlaczego nie nadał przesyłki, a Allina wyskakuje z takim tekstem😁, no i ona nie sugeruje, że to przewidywany termin, tylko twierdzi, że najpóźniej dziś będę miał przesyłkę
Do północy jeszcze trochę czasu... Może dostaniesz specjalnym kurierem.
Bądź dobrej myśli.
@Client:35386082 kto wie, może Alinka osobiście dostarczy przesyłkę, skoro zadeklarowała, że dziś na pewno ją dostanę😁
@KOGIEL_T Alinka nie żartowała, ona podała czas, jaki był deklarowany przez sprzedającego. Jutro Cię przerosi i oznajmi, że paczka jednak jest opóźniona 😁
@KOGIEL_T Taa, na pewno zjawi się w lateksie i z pejczykiem 🤣