anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allina i jej poczucie humoru

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może "wytłumaczcie" Allinie, że jeśli sprzedający dopiero szykuje przesyłkę, to istnieje zerowe prawdopodobieństwo, że ona dotrze do mnie dziś😉

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @gdvorek @matt_rose 

KOGIEL_T_0-1760447498342.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może Alinka osobiście pakować pomagała i kuriera pejczykiem poganiała xD

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @KOGIEL_T! Rozumiem, że chodzi tutaj o zamówienie o numerze e5200390-a6b4-11f0-b9bf-2795de008363? Widzę, że wyświetlany przewidywany termin dostawy dla tego zamówienia był na 14 października, dlatego Allina informuje o dostawie dzisiaj. Dzięki, za czujność i zwrócenie uwagi na te komunikaty, bo rzeczywiście nie są one zbyt spójne - zgłosiłam temat do weryfikacji. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sa_nova  tak, chodzi dokładnie o te zamówienie, chciałem zapytać sprzedającego dlaczego nie nadał przesyłki, a Allina wyskakuje z takim tekstem😁, no i ona nie sugeruje, że to przewidywany termin, tylko twierdzi, że najpóźniej dziś będę miał przesyłkę

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

Do północy jeszcze trochę czasu... Może dostaniesz specjalnym kurierem.
Bądź dobrej myśli.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:35386082  kto wie, może Alinka osobiście dostarczy przesyłkę, skoro zadeklarowała, że dziś na pewno ją dostanę😁

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@KOGIEL_T Alinka nie żartowała, ona podała czas, jaki był deklarowany przez sprzedającego. Jutro Cię przerosi i oznajmi, że paczka jednak jest opóźniona 😁

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@KOGIEL_T Taa, na pewno zjawi się w lateksie i z pejczykiem 🤣

oznacz moderatorów