Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po jakiego wała non stop mi pokazujecie ankiete co myślę o tym daremnym allegro gadane jak po wypełnieniu 2 raz widzę:
Po drugie... kto pisze te wiadomości? całe te allegro gadane wygląda jak pisane przez dzieci ze szkoły podstawowej.
A to nowość, od miesięcy pisaliśmy o tym: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/quot-daj-zna%C4%87-co-o-nas-my%C5%9Blisz-...
Ja już nawet na to nie zwracam uwagi😃
NIE czyść i NIE zmieniaj przeglądarki 🤣 (żarcik żebyś się nie spinał)
Gdzieś w wątkach już było jak to "wyłączyć"
@nazwa_usera Czy logując się do Gadane, zaakceptowałeś pliki cookies? Jeśli tak, problem nie powinien się powtarzać.
Jednak się powtarza. Mam to samo, niezależnie od tego czy jestem zalogowany czy nie. Ankieta wywala w każdym otwartym temacie.Nie dość tego po jej zamknięciu cofa mnie do początku strony. Jakaś masakra.
Problem występuje nadal, a allegro konsekwentnie ma to w đüpîë.
@glenmoranghie Zaakceptuj pliki cookies, a ankieta nie będzie pojawiać się częściej niż co 30 dni.
Nie zawsze!🤗
@glenmoranghie Zaakceptuj pliki cookies, a ankieta nie będzie pojawiać się częściej niż co 30 dni.
@glenmoranghie Czy możesz pokazać mi zrzut całego swojego ekranu?
Mogę. Ale nie chcę. Za dużo chcesz zobaczyć. Cały ekran? Z otwartymi kartami, zakładkami itepe? Bez przesady.
Ponadto co za kŕëťÿn wymyślił że informacja o tym że ankiety nie wysłano, bo już wcześniej udzielono odpowiedzi pojawia się na samym końcu? Dopiero wtedy kiedy użytkownik już pracowicie wypełnił całą ankietę? Czy wy tam macie w ogóle mózgi? Czy może celowo działacie tak, żeby użytkownika maksymalnie wnerwić? Przecież po czymś takim użytkownik będzie miał głęboko w düpíë wasze ankiety i będzie je natychmiast zamykał. Chyba że wam właśnie o to chodzi? żeby wpisać w tabelkach że użytkownicy nie wypełniają ankiet, i dać zielone światło do wprowadzania kolejnych kretyńskich rozwiązań?
"te allegro gadane" ??
skąd jesteś, że nie napisałeś "to allegro gadane" ?
@exoryna Można powiedzieć, że okolice Katowic 😉
i tam mowicie "te lustro" oraz "te dziecko"?
: )
bardziej "te żadło, tyn bajtel" 😉
ale tak - "to" -> "te" po śląsku
Może tyż być : tyn bajzel
Właśnie tak, napisz co myślisz o tym gadane i całej ankiecie. ja tak zrobiłem i na razie mam spokój.