Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie potrzebuje jako kupujący duże ilości towarów na portalu poprzez API zaczytać do systemu firmowego dane dotyczące zakupów, Nr oferty/ nazwę kupującego / date zakupu / kwotę zakupu / oraz jej status czy jest to możliwe poprzez API
@paula600324 nie jest.
Pytanie zatem dlaczego? ja rozumie ze takie rozwiązanie nie jest potrzebne dla przeciętnego kupującego ale w czym problem aby takie dane w ten sposób udostępnić dla kogoś kto kupuje dużo i ma problem kontrolą nad zakupami ? Może warto o czymś takim pomyśleć >
@paula600324 możesz pobrać dane o zakupach w formatach
Dane dotyczące zakupów |
Tytuły i numery ofert, ceny i liczby zakupionych przedmiotów, daty zakupu i loginy sprzedających.
|
@paula600324 takie pytanie trzeba zadać allegro - może ktoś z moderacji udzieli odpowiedzi. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@sl-aw-ek My nie udostępniamy takiej opcji.
@w_kiwi nie możliwe. Trochę nie takie było pytanie...
@paula600324 tak ze swojej strony jeszcze dodam, że jak pamięć mnie nie myli to webApi pozwalało sprawdzić listę swoich zakupów i podczas przenoszenia się na rest api w ogóle nie przeniesiono tych metod ze względu na niskie zainteresowanie nimi.
Jedyna funkcja dostępna dla kupujących (w sensie użyteczna) to podbicie ceny w licytacji - natomiast nie da się złożyć oferty "kup teraz".
a może warto było by rozważyć taką możliwość? Takie dane można pobrać przez kopie swoich danych, lecz jest to zadanie ręczne a w czym jest problem aby takie dane pobierane były po API?
@paula600324 Możesz napisać na naszym dedykowanym forum "Zgłoś swój pomysł" - sprawdzimy, czy wdrożenie takiej funkcjonalności będzie możliwe.
Dziękuje #zgłoszone