Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyłem, że przy najechaniu na zdjęcie robi się automatyczne powiększenie zdjęcia.
Uważam, że autoanalityczna lupa przy zdjęciach ofert jest złym rozwiązaniem. Pewnie wyszło że kupujący tego oczekują w niejawnych testach 🤔
Da się to wyłączyć ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:44052296 jeśli są jakieś testy, to Ty jesteś testerem😉, bo u mnie nie ma automatycznej lupy😁
@Client:44052296 nie, to efekt trwającego testu i nie ma możliwości wyłączenia tego, ale czy mógłbyś mi dokładnie wskazać dlaczego jest to złe rozwiązanie? Jeśli przekażesz mi co dokładnie Ci się nie podoba i dlaczego to będzie dla nas bardzo pomocne podczas dalszych prac.
Witam, też mi automatycznie powiększa zdjęcia po najechaniu kursorem, jest to odrobinę irytujące bo czasami przysłania i inne ważne informacje. Czy mogę to jakoś wyłączyć ??
@paweleczek17 nie da się tego wyłączyć. Gdy najedziesz kursorem na zdjęcie widoczne są też najważniejsze informacje o produkcie i top ofercie. Czy możesz opisać dokładniej, jakie ważne informacje są przesłonięte w Twoim widoku?
pierwszy zrzut jest po najechaniu na zdjęcie(bez klikania) a drugi zrzut jest ok gdy nie najade myszką na zdjęcie. Zaznaczam tylko najechanie kursorem na zdjęcie i widze wtedy lupke zamiast kursora a nie łapke.
ale gdy klikne że kupuje jako firma a nie prywatnie to wtedy jest dobrze i nie powiększa mi zdjęcia po samym najechaniu.
@paweleczek17 Czy jesteś w stanie nagrać filmik, na którym pokażesz ten problem oraz różnicę w występowaniu w zależności od tego czy korzystasz z konta jako firma czy prywatnie?
mam filmik MP4 ale jak go dodać ??
@paweleczek17 Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
@paweleczek17 Funkcja powiększania zdjęć, o której piszesz, to część przeprowadzanego obecnie testu. Dlatego nie widzisz jej w widoku businessowym. Nie ma również możliwości jej wyłączenia.