Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
próbuję właśnie kupić bilet na koncert na rok 2023 na Podsiadło.
Po wybraniu opcji Kup bilet - pojawia się strona i komunikat "ups cos poszło nie tak"
Odświeżanie nic nie daje.
Proszę o weryfikację.
Ja także się przyłączam, ta sama sytuacja - tylko kod dostępu wymagany.
To nie możliwe aby wyprzedały się wszystkie dostępne bilety w 10 sekund.
Nierealne tak samo jak kupić ekogroszek na pgg rok temu 😅
Obstawiam, że była pula biletów 'dla wybranych', którzy dostali kody, a potem serwis pozwolił logować się kontem z allegro (ze smartem) już wszystkim, ale wtedy zostały już tylko pojedyncze miejsca.
Ta sama sytuacja i u mnie i u przyjaciółki... szkoda czasu i tego czekania
ALLEGRO ZAWIODŁEŚ PO CAŁOŚCI Nigdzie zero informacji o jakimś kodzie dostępowym!!!!!
Kiedy powinienem się spodziewać mojego kodu dostępu?
Jeśli zostaniesz zweryfikowany, dzień przed rozpoczęciem sprzedaży otrzymasz e-mail ze specjalnym linkiem i unikalnym kodem. Nie przekazuj ich innym osobom
Gdzie jest mój kod? To kpina
Czyli jak jutro będę chciała kupić bilety na ebilet też muszę mieć kod dostępu ? Bo ku.... Nie wiem co to jest
Ściema wielka, że allegrowicze mają być uprzywilejowani. Tylko "koniki" chyba posiadały KOD DOSTĘPU!!!!
tez nie wjem
Mam wybrane bilety miesjsca i system wymaga jakiegoś kodu dostępu ? skąd mam go wziasc??
jaki jest kod dostepu do zakupu biletu na koncert podsiadlo?
Dzień dobry kupując bilety ma Dawida podsiadlo proszą o podanie kodu dostępności. Gdzie go znajdę.
dzień dobry, jak otryzmać kod dostępowy do kupna biletów na koncert dawida podisadło?
przy zakupie biletów na Podsiadło wyskakuje mi kod dostepu gdzie on jest
Przy rezerwacji biletów system woła o kod dostępu ( po przekierowaniu ze strony allegro smart). Nigdzie tego kodu nie widać
WITAM JAK MAM UZYSKAĆ KOD DOSTĘPOWU NA KONCERT DAWIDA PODSIADŁO W3 CHORZOWIE W PRZYSZŁYM ROKU?
PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEDZ
DZIEKUJE
Kuźwa mam to samo co robić?