Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konto zostało zablokowane bez powodu bo oczywiście allegro nie ma obowiązku informowania o powodzie blokady danego konta tylko blokują i jest spoko.
Oczywiście na koncie widnieje informacja
Tylko jakoś dziwne, że na moje wiadomości odpowiedzi nie otrzymałem do dziś a pisze do nich dziennie od tygodnia. Wiec się pytam do jasnej **** JAK MAM SIĘ Z WAMI SKONTAKTOWAĆ ?.
Robicie sobie z ludzi co chcecie i czujecie się bez karni.
@hipek8 Nie wiem jak próbujesz się skontaktować, ale powinieneś napisać tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8b463d9b-b539-4537-a631-a4b68c62582e&subjectId=43b3e84c-8...
hipek8 O BLOKADZIE KONTA ALLEGRO INFORMUJE STOSOWNYM MAILEM , POSZUKAJ W SPAMIE CZASEM TAM SIĘ PRZEKIERUJE .
@mdrogeria elo, ty dziś znów z załączonym capsem lecisz? : )
powód jakiś pewnie mieli no chyba że dzieje się tak jak kiedyś najpierw kara a powód się później znajdzie.
@mwmonety, każdy komu zablokują konto, twierdzi, ż bez powodu.🙃
@mdrogeria @exoryna to to samo co @xyz96
ale chociaż maseczkę założył
@konto zamknięte Jedni nie muszą drudzy nie lubią tak mówi "maliniak"
@konto zamknięte Czy to ma roztrojenie jaźni czy czegoś innego?@xyz96 @mdrogeria @exoryna
@LEW433, patyk nie wie 😮
@hipek8 Odpowiedzieliśmy na Twoje wiadomości 20 i 28 lipca.
Blokada tego konta jest wynikiem ograniczeń nałożonych na konto z nim powiązane (w wiadomości podaliśmy Ci jego login). Gdy wyjaśnisz sprawę ograniczeń na drugim koncie, konto, z którego piszesz, też zostanie odblokowane.
no i nastała jasność
@nat_not " konto z nim powiązane "
Zdefiniuj co to jest "konto powiązane".
Allegro jak będzie chciało, to moje konto z kontem księdza proboszcza powiąże. Ksiądz długów narobi, a mnie będą ścigać, bo jesteśmy z tej samej parafii.
xyz96 CHYBA NIE . BYWA JAK SIĘ PRZELOGOWUJĘ ZE SWOJEGO KONTA NA KONTO MAŁŻONKI WYSKAKUJE OKNO
,, POWIĄZAĆ TWOJE KONTO Z .... ?
TAK NIE
CHODZI ZAPEWNE O UŁATWIENIE LOGOWANIA ,ALE MOŻNA JEDNYM KLINIĘCIEM NAROBIĆ SOBIE NIEZŁEGO BIGOSU .
@hipek8 Mejle się sprawdza i się wie.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Jaka Piękna lawina ruszyła jak tylko tutaj napisałem i nagle allegro potrafi odpowiadać proszę proszę....
xyz96 - Właśnie tam pisałem 5 wiadomości na żadną nie otrzymałem odpowiedzi.
mdrogeria - Głupi nie jestem aby spamu nie sprawdzić. Allegro leci w *** kulki lekkim słowem mówiąc.
uEdka - Jeśli blokują konto to słowa wyjaśnienia się należą a nie blokada typu "domyśl się sam." "co autor miał na myśli ".
Allegro odpisało na pierwszą wiadomość. Konto oczywiście zablokowane wbrew regulaminowi allegro, po mojej odpowiedzi nadal cisza dlatego przywracam ten watek do "życia".