anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta na zakupy

Mekott
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Taka sytuacja:

"Chwilowo nie dokończysz zakupu

To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz. "

Z problemem czekam już od chyba 15:00. Ktoś jest w stanie go rozwiązać? Przeglądałem forum i widzę, że to chleb powszedni i zazwyczaj trwa tylko chwilę.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Mekott
#7 Wielbiciel#

Kolego, również tego próbowałem ale na wszystkich liniach cisza od co najmniej kilku godzin...

oznacz moderatorów

Mekott
#7 Wielbiciel#

Witam, 

przy próbie zakupu na aukcji https://allegro.pl/oferta/paysafecard-50-zl-kod-psc-17212797859 i tego typu podobnych zostało moje konto tymczasowo zablokowane, czy mogę prosić o jego odblokowanie i również odblokowanie możliwości zakupu ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Mekott zgłoś się proszę przez formularz, który jest wskazany w komunikacie o blokadzie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mekott
#7 Wielbiciel#

Już dawno zamknąłem to okno, aczkolwiek zgłosiłem sprawę przez formularz kontaktowy allegro (zgłoszenie 49552113). Czy powinienem znać więcej szczegółów przy kreowaniu takiego zgłoszenia ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Mekott nie, to wystarczy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mekott
#7 Wielbiciel#

Hej @_HolaOla_ czy mogę cię prosić jeszcze raz o zdjęcie blokady na zakupy ?

oznacz moderatorów

Mekott
#7 Wielbiciel#

Sprawa trwa od wczoraj. Dzwoniłem, pisałem, zgłaszałem…wszędzie to samo: „tamci ci pomogą” „napisz na tamten dział”, normalnie jakby to były odrębne firmy. Sądziłem że jak już zadzwonię to pomoc rozwiąże problem, ale nic z tych rzeczy. Od wczoraj mailowo ledwo coś wskórałem, ale kupować dalej nie mogę 😄 śmiech. Ogólnie nie polecam nikomu. Kiedyś to była firma. Dzisiaj zagraniczny kapitał, samograj i załoga spijająca śmietankę … 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Mekott Proszę, zaczekaj na odpowiedź w sprawie numer 49552113. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów