anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak dostępu do Allegro One Box

Passispasmina
#7 Wielbiciel#

Podczas zakupów allegro automatycznie zaznaczyło mi inny one box niż zazwyczaj. Nawet fajnie, bo bliżej. Tylko, że do tego automatu nie ma dostępu. To teren budowy, wjazd jest zagrodzony łańcuchem, więc nie podjadę tam samochodem. Teoretycznie nawet nie mogę tam wejść, jest zakaz wstępu. Co teraz? I dlaczego allegro stawia automat paczkowy w miejscu, do którego nie da się dotrzeć? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Passispasmina allegro delivery lepiej wie co dla Ciebie jest najlepsze.

Może automat stawiali jak teren był jeszcze ogólnodostępny. 

Co to za automat moderatorzy to sprawdza 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Passispasmina
#7 Wielbiciel#

Ten teren nie jest dostępny od ponad roku, więc odpada. al. Krakowska 9, 05-552 Wola Mrokowska 

I właśnie widzę, że przynajmniej jeden sprzedający nie widział mojej wiadomości z prośbą o zmianę automatu i paczka A002D8N304 leci do tego niedostępnego. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Passispasmina wskazana przesyłka została nadana do zielonego automatu przy bocznej ścianie budynku, obok wjazdu na parking ul. Postępu 25 ZZC, 05-552 Wola Mrokowska.
czy to ten masz na myśli pisząc o braku dostępu?

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Passispasmina
#7 Wielbiciel#

Mi pokazuje, że została nadana do al. Krakowska 9, 05-552 Wola Mrokowska - ten jest niedostępny. Ale skoro kurier widzi adres automatu na Postępu to nie ma problemu. 
Oprócz tego, że tamten na al. Krakowskiej jest niedostępny i moim zdaniem nie powinien być udostępniany dopóki teren ma zakaz wstępu. 

oznacz moderatorów