anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak dostawy i brak kontaktu

battersea
#7 Wielbiciel#

W dniu 02.08.2020 kupiłem od jolka 1955-1955 3 loty Polska -błędy za które natychmiast zapłaciłem przelewem, do tej pory nie otrzymałem przesyłki,kontrahent nie odpowiada na moje e-maile,dolsza jego sprzedaż została zawieszona,nie ma nr telefonu,co mam dalej czynić

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

Wyślij wniosek o zwrot wpłaty z POK. Bardzo szybko otrzymasz pieniądze lub towar od sprzedawcy, gdyż otrzymuje on stosowne powiadomienie, albo pieniądze zwróci Ci Allegro. Nie musisz zgłaszać sprawy na policję; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/co-zrobic-aby-otrzymac-rekompensa...

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@battersea zacznij od założenia dyskusji.

Jeśli przesyłka do Ciebie nie dotarła, przedmiot okazał się niezgodny z opisem lub nie zgadzają się koszty przesyłki, skorzystaj z Dyskusji. W jednym miejscu opiszesz sytuację, zamieścisz wszystkie niezbędne dokumenty, potwierdzenia i zdjęcia. Wszystko po to, by ułatwić Twoją komunikację ze sprzedającym i szybko rozwiązać problem.

Rozpocznij Dyskusję i zamieść w niej swoje wyjaśnienia. Dzięki temu sprzedający w jednym miejscu znajdzie wszystkie niezbędne informacje w tej sprawie.

Dowiedz się więcej
   Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów