anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak informacji o zwrocie

Kiki1324
#1 Nowicjusz

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam 

Może tutaj od moderatorów uda mi się cokolwiek dowiedzieć co się dzieje.

Nr zamówienia 25295230-f06a-11f0-b9a8-5daa9b9bfbe3

Numer zwrotu: 2Z27/2026 

Od paru dni prowadzę dyskusje z Allegro próbuje się dowiedzieć co się dzieje , z moim zwrotem pieniędzy.

W dyskusji za każdym razem odpowiada mi inna osoba że zwrot wyszedł, mam zamknąć dyskusje kolejna osoba będzie sprawdzac i do tej pory cisza .

Paczka była zapłacona gotówka w punkcie DPD wysłałam wam nawet zdjęcie potwierdzenia jakie dostałam w punkcie.

Chce wiedzieć na jakim etapie wkoncu jest zwrot i co się dzieje.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kiki1324 widzę, że sprawa zwrotu jest weryfikowana przez sprzedającego. Jako, że zwrot nie został zlecony przez nasz system, tylko bezpośrednio na rachunek - to nie mam technicznej możliwości jego sprawdzenia (Oficjalny sklep Allegro to jeden ze sprzedających na platformie). Sprzedający powinien w takiej sytuacji załączyć potwierdzenie zlecenia zwrotu. 

Widzę, że złożyłaś wniosek Allegro Ochrona Kupujcych - gdy tylko go rozpatrzymy, to otrzymasz wiadomość. Poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Kiki1324
#1 Nowicjusz

"Dzień dobry, dziękuję za wiadomość. Poprosiłem zespół, który zajmował się zwrotem pieniędzy, o sprawdzenie przesłanego zwrotu pieniędzy. Gdy tylko otrzymam od nich informację, wrócę do Pani z wiadomością."

Lub 

Dobry wieczór, 

"Zwrot płatności powinien być już widoczny na koncie 🙂

Jeśli wszystko w porządku, zachęcam do zamknięcia dyskusji jako "rozwiązana". "

Czyli w tym wiadomościach zostałam z premedytacją wprowadzona w błąd.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kiki1324 To są wiadomości zamieszczone w dyskusji przez sprzedawcę - różnych pracowników obsługujących konto oficjalnego sklepu Allegro. Weryfikowali oni problem po stronie sprzedawcy.

Tak, jak napisała wyżej Sandra, zwrot nie był zlecony przez system Allegro.

Pisząc tutaj kontaktujesz się z obsługą serwisu Allegro. A sprawę należy wyjaśnić ze sprzedawcą, czyli poprzez kontakt z obsługą oficjalnego sklepu Allegro.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów