Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie kupiłem komputer na allegro . I chodzi o to że od początku mam z nim i z sprzedającym problemy .
1. Sprzęt przyszedł nie sprawny brak dźwięku
2 dysk nie wykrywalny
Komputer został wysłany do sprzedawcy po czym wrocil do mnie z wgnieceniem na obudowie dziek działa dysk był ok ale tylko był bo po ostatnim uruchomieniu komputera znów dysku nie wykryto . Od 3 mam założona dyskusje z sprzedawca allegro już też w to jest zangazowane ale ..... sprzedawca nie odbiera tel (2) nie odpisuje na emalia i nie włącza się do dyskusji tylko bot jego za każdym razem odp8suje z automatu że sprawa została zgłoszona i odezw8emy się jak najszybciej to będzie możliwe. I nie wiem co robić komputer był kupiony dla córki do nauki a rok szkolny zaraz się zacznie a ja mam niesprawny sprzęt i 0 kontaktu z sprzedawca. Proszę o rady
@SklepAnMa2020 kontynuuj dyskusję , nic lepszego nie poradzimy .
No robię to od 3 dni zalewam go SMS i dzwonieniem i pisaneim na dyskusji na alego ale 0 odzewu tylko ten bot odp że skontaktujemy się jak najszybciej będzie to możliwe
@SklepAnMa2020 brak odpowiedzi w dyskusji wiąże się z poważnymi konsekwencjami dla sprzedawcy . Wzywam Gwardię , nic się nie martw , zaczekaj na moderatotrów
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SklepAnMa2020 Jeżeli otworżyłeś formalna dyskusję na Allegro to już nie nękaj sprzedawcy sms ami ani telefonami. Tylko oficjalna rozmowa poprzez dyskusję. Żadnych pokątnych kontaktów bo przegrasz.
Dzień dobry, zgłoszenie zostało zarejestrowane w naszym systemie. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe. Pozdrawiamy.
Od 3 dni taka tylko informace dostaje od sprzedawcy
@SklepAnMa2020 Po 14 dniach od założenia dyskusji przez Allegro odznacz dyskusję jako nierozwiązaną(czyli już masz taką możliwość) i złóż wniosek do POK. Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy. Nie pisz już jak nie odpowiada tylko składaj wniosek.
@SklepAnMa2020 Podaj mi proszę numer zamówienia lub dyskusji, której dotyczy ta sprawa.
Witam dyskusje mam założona poprzez inne konto allegro bo z innego r9bilem zakupy jak mogę sprawdzić i podać namiary na ta dyskusje
Numer zamówienia 4dadedd5-f198-11ec-8742-f3f6fb9d5a62
@SklepAnMa2020 jeszcze pewnie będzie potrzebny login konta ,z którego robileś zakup .
Chudinio1987@wp.pl
@SklepAnMa2020 wszystko mamy , niebawem @_HolaOla_ ruszy sprawę ... pozdr .
Zapewne Allegro każe Ci złożyć wniosek do POK, dlaczego go nie złożyłeś?
Nie dostałem od allegro informaci o wniosek do POK
@SklepAnMa2020 Bo jeszcze nie przyszła pora. Terminy muszą upłynąć, na razie czekacie na informację sprzedającego. Jeśli nie odpowiada kliknij Pomoc pracownika Allegro, niech sie wypowie.
@SklepAnMa2020 zaczekaj spokojnie Ola już działa .
@SklepAnMa2020 Dziękuję, sprawdziłam tę dyskusję i rzeczywiście widzę, że sprzedający nie zabiera w niej głosu, a odpowiedzi są wysyłane przez autoresponder, dlatego już poprosiłam nasz zespół o wspracie i pomoc w tej sprawie.
Dziękuję i czekam na wasza pomoc
Dostałem informację z allegro że mam wysłać sprzęt do sprzedawcy ale przecież jak ja to odeślę to nie zobaczę go już nigdy k pieniędzy też nie a jak mówiłem potrzebuje komputer na wrzesień bo to do szkoły córki