Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam. Po pobraniu aplikacji nie otrzymałam kuponu 15zl. Pojawił się jedynie kupon 15 zł na zakupy za min. 59 zł. Dlaczego nie ma kuponu za pobranie aplikacji?
To jest właśnie ten kupon. Jak kupisz z aplikacji to dostaniesz drugi kupon na 15 z
Dziękuję za odp.
@Client:33340746 kupon, który otrzymałaś (ważny do 23.08) to właśnie kupon za zainstalowanie aplikacji.
Dziękuję za odp.
Ja również należę do grona osób, które pobrały apkę i liczą na kupon na 15 zł ,którego nie ma. Jak długo trzeba na niego czekać?
@Client:39913859 czy po otwarciu aplikacji widzisz przycisk "odbierz kupon"? Kiedy pobrałaś aplikację?
Dzień dobry, u mnie również nie ma kuponu za ściągnięcie apki
@motoroower sprawdzimy Twoje konto i gdy dostanę wieści w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie.
Po uruchomieniu tak wygląda ekran startowy. Przycisku "odbierz kupon nie widać", chyba że gdzid indziej trzeba go szukać.
Zainstalowałam 6 lis br.
Cześć, @Client:39913859. Sprawdzamy ten temat. Niedługo wrócimy do Ciebie z dalszymi informacjami.
Witam! Również po zainstalowaniu aplikacji nie mogę znaleźć kuponu. Czy mogę prosić o pomoc? Nie znajduję go w zakładce, gdzie powinien być. Dziękuję!
Dzień dobry. Dziś pognałam aplikację i nie dostałam kuponu 15 zł za jej pobranie. Kiedy się pojawi?
@Client:72187170 Czy zalogowałeś się do aplikacji? Powinien być napis "odbierz kupon". Możesz go znaleźć również tutaj- https://allegro.pl/zobacz/kupony
Mam tylko kupon na 10 zł przy zakupach za min. 70 zł. Nadal nie ma tego na 15 zł
@Client:72187170 kupon poprawnie został przyznany 24.11 🙂
Wykorzystałeś go przy zakupie z 25.11.