dobry wieczór! Dlaczego dziś nie mogę zaplacić Paypalem za zakup? (kilka dni temu ta opcja była na liście metod płatności)
Tak jest
Brzmi to dość absurdalnie. "Dobro klientów jest na pierwszym miejscu " - wyłączenie opcji Paypal bez konkretnego powodu . W dzisiejszym świecie się dąży do poszerzania opcji, a nie ograniczeń
Chyba wam sufit na głowę spadł. Od tylu lat place PayPal w euro na allegro i z dnia na dzień taki babol? Zamknę konto Jeśli nie zostanie ta metoda płatności przywrócona!
Co znaczy "dobro naszych klientów jest na pierwszym miejscu" w tym wypadku? Chronicie nasze portfele i zabieracie możliwość wydawania pieniędzy na allegro?
Tez jestem jedną z klientek, ktore chcialay dzis dokonac zakupu...Z całym szacunkiem, ale to nie jest stawianie na dobro klientów, tylko uprzykrzanie im życia, nie mówiąc już o tym że stracicie klientów. Jest mi bardzo przykro z tego powodu bo nie mam karty visa ani Google Pay, jedyne zaufanie mam do PayPal bo używam już od lat. Tak powazna firma jak Allegro nie powinna być glucha na potrzeby swoich klientów. Proszę przekazać szefostwu, że dyskryminują Polaków za granicą, jeśli zgłaszamy że brak PayPal jest dla nas problemem to znaczy że jest PROBLEMEM i że żadna karta Visa czy Google Pay go nie rozwiąże. Życzę szefostwa, które słucha swoich pracowników i.. klientów.
I'm having the same problem. It started being an issue over a week ago. I could still select paypal at that time but it wouldn't go through. When I asked about it, they had no answer. Now it's gone entirely. Sad.
Hi, @Client:113321182. The PayPal payment option has been turned off. Unfortunately, I don't know if it will be turned back on in the future.
A kto ma wiedzieć!!??? Chyba wy !!?głupia odpowiedź nie wiem ! Zamykam coś likwiduje to wiem będzie czy nie !to kogo pytać ?jak wy nie wiecie!
dzień dobry, minęło już kilka dni od dezaktywacji opcji Paypal, czy wyklarowało się może, czy to wyłączenie jest tymczasowe czy stałe? zależy mi na konkretnej odpowiedzi w celu zaplanowania działania, z góry dziękuję!
@foxaay Przykro mi, nie posiadamy takich informacji. Gdyby to miało się zmienić, z penwością o tym poinformujemy.
dzień dobry, dziękuję za odpowiedź, a gdzie pojawi się taka informacja? informacja o wycofaniu paypal nie była nigdzie zapowiedziana, więc zastanawiam się czy informacja o przywróceniu tej metody też będzie gdziekolwiek widoczna. do dziś nie ma też wzmianki o wycofaniu paypal w Aktualnościach Allegro
Od wielu lat kupowałam przez Paypal z wysyłką do Polski, po prostu zmieniałam ustawienie waluty na EUR i się pojawiał Paypal w płatnościach. Teraz nagle to nie działą - jest tylko Google Play. Co jest? Awaria czy Allegro usunęło Paypal nagle? Chyba straciliście stałą klientkę..
@Client:136542944 wyłączyliśmy możliwość płatności za pomocą PayPal.
Mam ten sam problem, ktoś wywalił Paypal z allegro. Kiedyś wystarczyło ustawić walute EUR i było, teraz u nikogo nie ma nagle. Dosłownie 4 dni temu zamawiałam z Paypal i dało się zapłacić, już się nie da. Np u [edycja]
kiedy będzie wiadomo czy to tymczasowe czy zmiana na stałe? ile mamy czekać?
Czy możliwość płacenia PayPalem zostanie przywrócona? Musimy wiedzieć, czy nadal będziemy mogli połączyć naszą przyszłość zakupową z Allegro.
@irmantasn123, @foxaay rozumiem, że ta informacja jest dla was ważna. Niestety, ale nie wiemy czy w przyszłości wrócimy do płatności PayPal.
Aktualnie podjęliśmy decyzję o wyłączeniu płatności PayPal i nie będzie dostępna.
Czy mozliwosc płatności Paypalem powroci?nie moge nic zamowic z Niemiec do Polski.Moglam zawsze dla rodziców robić prezenty a teraz ???Paypal to jedyna możliwa płatność u mnie
@Client:101338806 nie powróci. Niby ze względów bezpieczeństwa i wysokich opłat 😁
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Czytałam komentarze i moderatorzy nie potrafili nic konkretnie odpowiedzieć. Allegro na pewno straci duzo klientów. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam😊