anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odpowiedzi sprzedającego przed zakupem

pp0404
#7 Wielbiciel#

Od 3 lutego zadaję sprzedającemu pytanie przed zakupem. Wykorzystałem czat, e mail, telefon. Nie dostaję odpowiedzi pomimo tego iż sprzedający nie ogłosił urlopu i loguje się każdego dnia do systemu. Ponawiałem prośby kilkukrotnie, niestety bez żadnego odzewu. Czy jest jakiś sposób aby pomóc w tym temacie? _ odpowiedzi są istotne do podjęcia decyzji o zakupie

nr oferty 17197531982

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

br.
#21 Demiurg#

@sl-aw-ek  Ale ja nie biorę kasy za  udostępnianie gotowych rozwiązań.   Od tego ma Allegro własnych "expertów"  ba nawet pracują oni w "odpowiednich zespołach"

Czy to my mamy za nich myśleć ?

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@pp0404 gwarancja sprzedawcy ^^ 

oznacz moderatorów

c-mos
#7 Wielbiciel#

"Jesteśmy komisem GSM, dlatego faktury, które wystawiamy zależą w dużej mierze od pochodzenia towaru. Dla części produktów wystawiamy fakturę VAT 23% (np. do towarów nabytych bezpośrednio od dystrybutora lub innych firm), natomiast dla części produktów wystawiamy fakturę VAT marża (komisową) - gdy towar został nabyty od osoby prywatnej. Jesteśmy polską firmą i rozliczamy podatek wg przepisów polskiego prawa. Rodzaj wystawianej przez nas faktury wynika z odrębnych przepisów prawa polskiego. Wskazane informacje umieszczamy tutaj, gdyż regulamin serwisu zabrania umieszczania informacji o fakturze jak i o sprzedawcy w opisie przedmiotu. W przypadku chęci uzyskania dodatkowych informacji, prosimy o zadawanie pytań, jesteśmy do Państwa dyspozycji."

I co z tego że 9 lat na Allegro jak jedynie 9 pozytywów , 1 negatyw i 3 usunięte opinie w ciągu roku... w/g mnie szybciej wyegzekwuje się reklamacje na aliex... niż takiego sprzedawcy 😉

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@c-mos ma więcej kont 😉 

@br. Od tego ma Allegro własnych "expertów"  ba nawet pracują oni w "odpowiednich zespołach"

Wiesz moje pytanie powstało z obawy, że jeśli coś takiego stworzą ich eksperci to ... Dla tych od autorespondera nic się nie zmieni a połowa odpowiedzi napisanych przez sprzedawców zostanie uznana za automat xD 

oznacz moderatorów