Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kupowałbym, ale przez weekend zablokowali moje konto 3 razy bez powodu. Właśnie znowu odblokowali, ciekawe na ile godzin.
Lol, widzę, że wspaniały Perticucci uciekł, bo tym jak zniszczył ten portal. xD
@Lord_Greg Masz niepełne informacje. Roy nigdzie nie uciekł; zostaje jako specjalny doradca grupy Allegro. Tak więc ma jeszcze szanse, żeby się wykazać 😉.
Jest szansa, że nie będą słuchać jego porad? 😛
@Lord_Greg Nie wiem. Zapytaj tu: spolecznosc@allegro.pl. Może Ci odpowiedzą 🤣
@Lord_Greg napisał(a):
No i co tam u Was? Widzę, że temat umarł.
Korzystacie nadal z Allegro po tzw. en**piiip**tification?
U mnie jeszcze 3 miesiące i będzie rok bez kupowania i sprzedawania tutaj. 🙂
Od października (czyli 7 miesięcy) nie kupuję tutaj i jak widać można żyć bez Allegro. Nadal nie czuję żadnej straty z tego powodu, jak się chce to się da i bez Smarta wychodzić na swoje kupując w innych miejscach 😉 Baa, dzięki temu nawet za granicą nie wiszę już tylko na e*** a sprawdzam też w innych miejscach... i niekiedy okazuje się że w innych jest taniej. Więc niechcący Allegro sprawiło że mi klapki z oczu spadły co się tyczy zakupów internetowych nie tylko w Polsce 😉
Ostatni zakup wrzesien 2024. Smart wygasl. Kupuje w innych miejscach. Moi najblizsi tez. Pozdro.
Może podajcie jakieś miejsca fajne na telefony pozatemualliefacebuk-vinte-eba-.,y
Mnie się wydaje, że nie ma co się do konkretnych miejsc przywiązywać, lepiej szukać w całym internecie, w google wpisać i szukać... Bo raz w jednym miejscu coś się bardziej opłaca kupić, raz w innym 🙂
Szczerze ja brałam dla całej rodzinki bezpośrednio w sieci or.... przez internet na promocji 2 stycznia. Opłacone w minutę za pomocą konta bankowego z założonym profilem. Trochę drożej niż na Allegro. Ale za to nie musiałam się martwić blokadą niespłacanego przez kogoś tam sprzętu czy tym, że kurier zniszczy. Paczka przyszła tylko do rąk własnych, kurier elegancko dzwonił i powiedział, że bez kodu nie wyda...