Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przecież tu o to chodzi żeby pokazywało to co oni chcą czyli wcale nie najtańsze...
Trzeba patrzeć na guglu jak już ktoś napisał. I proponuję dodatkowo alika i te..u - tam juz zaczely się pojawiac oferty krajowe - mozna się zdziwić
Szanowni,
Polecam akcję norweskiego UOkik - Forbrukerrådet - Norwegian Consumer Council - jest to oficjalne video urzędu. W mojej ocenie warte propagacji.
A Day in the Life of an ... (usunąłem część tytułu bo może ktoś się obrazić, albo dostałbym informację że naruszam standardy społeczności
https://www.youtube.com/watch?v=T4Upf_B9RLQ
Może warto aby, ktoś z Allegro poświecił 4 minuty i zapoznał się z tym bardzo ciekawym filmem - myślę że wówczas otworzyłby oczy zarówno w kwestii sprzedających jak i kupujących.
Polecam!
Świetne, ale smutne, że takie prawdziwe. Jeśli chodzi o strony i to jak obecnie są one robione, to jest dramat. Pomijam samo obciążanie i tzw ślad węglowy który przez to w pusto jest generowany mimo że **piiip**zą o tym właśnie ci którzy są właścicielami tych stron. Nawet 2 adbloki w tle pracujące nie wszystko czyszczą i coraz więcej wymaga wyłączenia, żeby wejść. Serio ktoś klika w reklamy, które się pojawiają? Naprawdę są tacy ludzie? Czy tylko ja jestem jakiś pier... że mam to totalnie w tle percepcji? Allegro również dokłada tu furę cegiełek. Dlaczego? Bo decyzje są podejmowane zazwyczaj przez jednego piiiii, który nie zrobił tu nawet 1 zakupu. Kiedyś wyglądało to trochę inaczej. A make it **piiip**ty w hardware to temat rzeka i również prawdziwy.
Nie wiem, też nie klikam, też blokuję co się da, a jak za dużo się nie da, to rezygnuję ze strony.
dwa adbloki za mało:
polecam 3: ublock origin, umatrix, privacy badger
no i oczywiście Brave albo Firefox (chrome nie działają blokery)