anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 990 ODPOWIEDZI 1 990

Client:123485879
#7 Wielbiciel#

Czy allegro zamierza wrócić do starego wyszukiwania? To nowe jest jakimś dramatem, mało czytelne i nie mogę znaleźć interesujących mnie rzeczy. Wpisuje dywaniki do citroena a w zamian dostaje setki ogłoszeń nie wiadomo do jakiego auta. Jak już coś wybiorę i chce kupić od pewnego sprzedawcy czyli "super sprzedawca" klikam w aukcje oznaczona tym logo i nagle pokazuje się że sprzedający ma 96% pozytywnych komentarzy.. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie zamierza, zamierza podnieś zyski i to jest jeden z kluczy do sukcesu.

oznacz moderatorów

jaroslawkalinows
#7 Wielbiciel#

W jaki sposób rozdzielić aukcje w polu wyszukiwania? Chodzi o to żeby widok był tak jak kiedyś , każda aukcja wyszukana oddzielnie a nie pogrupowane tak jak teraz, wcześniej widziałem opcje wyłączenia grupowania a teraz nie mogę tego znaleźć 😕

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@jaroslawkalinows Wprowadziliśmy widok produktowy. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie oferty danego produktu, skorzystaj z opcji "porównaj X ofert. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jaroslawkalinows
#7 Wielbiciel#

Czyli nie można już tego rozdzielić aby przy wyszukiwaniu każda pozycja była oddzielnie? To bardzo utrudnia wyszukiwanie po popularności i w ogóle dla mnie to bardzo słabe rozwiązanie 😕

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Nie można rozłączyć , taki widok ofert pozostanie na stałe 

oznacz moderatorów

jaroslawkalinows
#7 Wielbiciel#

Bez sensu, zamiast ułatwić to utrudnia wyszukiwanie. Nie można znaleźć wszystkich aukcji tego co się poszukuje ponieważ w pogrupowanych ofertach nie ma wszystkich aukcji

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@jaroslawkalinows  Prostsze oglądanie jest bez zalogowania, to dziadostwo utrudnia wszystkim przeglądanie ale fachowcy Allegro wiedzą lepiej.

oznacz moderatorów

jaroslawkalinows
#7 Wielbiciel#

Chcę np zobaczyć czego najwięcej się sprzedaje i nie mogę nie wiem gdzie tego szukać, poza tym nie wyszukuje aukcji poszczególnych typów produktów (w porównaniu cen produktów taka aukcja występuje, przy wyszukiwaniu tej aukcji już nie znajduje) Dzięki temu też nie można wyszukać najtańszej oferty (te oznaczone gwarancją najniższej ceny często nie są najtańsze)

oznacz moderatorów

negocjator2
#7 Wielbiciel#

Jak mogę rozłączyć oferty. Ostatnio nam to w wersji na laptopie i mobile. Nie mam przycisku rozłączenia ofert. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie da się. Podobno to dla naszego dobra i mamy być zadowoleni i już, a jak nie to i tak nasza opinia znaczenia nie ma. Od groma tu takich postów. Jedyne co mogę doradzić to wyszukiwanie na wylogowanym koncie, tam ta opcja jest.

oznacz moderatorów

karl88
#1 Nowicjusz#

@negocjator2  napisał(a):

Jak mogę rozłączyć oferty. Ostatnio nam to w wersji na laptopie i mobile. Nie mam przycisku rozłączenia ofert. 

Co ciekawe, zauważyłem, że jak się jest wylogowanym, albo przegląda w trybie incognito, to śmiga. Potem skopiować link i otworzyć sobie ofertę w normalnym oknie z zalogowanym kontem.

A póki co uparcie codziennie wystawiam im 1/5 w tych ankietkach na dole. Bo te łączenie ofert to **piiip**yzm jakiś, a do tego źle łączy oferty...

oznacz moderatorów

juha2
#7 Wielbiciel#

* * * DO WSZYSTKICH * * *

Przypominam, że istnieje możliwość oceniania aplikacji Allegro w sklepach z aplikacjami, warto zweryfikować swoją poprzednią ocenę, jeśli już taką wcześniej wystawiliśmy.

oznacz moderatorów

AlexPopilevych
#10 Popularyzator#

@juha2 Dziękuję za podpowiedź, nie wpadłem na to. Już wystawiam aplikacji ocenę 1 na 5 w AppStore 🙂

oznacz moderatorów

ogryz7
#12 Orędownik#

@juha2

Mało tego - można napisać w komentarzu coś w stylu "zamiast tego polecam platformę xyz" i nikt tego nie zmoderuje/usunie 😁

oznacz moderatorów

Maksioo97
#1 Nowicjusz#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, od niedawna zmienił się sposób prezentacji ofert, gdzie te nie są przedstawiane każda z osobna, z zbite do pozycji które można porównywać. Czy można gdzieś w opcjach powrócić do starego sposobu prezentowania ofert? Przyznam, że ta obecna jest bardzo nieczytelna i chciałbym móc z powrotem widzieć każdą ofertę z osobna. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @Maksioo97. Obecny wygląd listy ofert jest wynikiem testu, z którego nie można się wypisać. Dziękuję za Twoją opinię na ten temat!  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

utherpendragon
#8 Zapaleniec#

proszę do wyniku testów dodać, że ta opcją jest debilna, ale za to bezsensowna, irytująca i niepotrzebna, gratuluję wsłuchiwania się w głos użytkowników

oznacz moderatorów

Client:49609191
#1 Nowicjusz#

Raczej zawsze staram się unikać fora ale brak wyboru to jest kategoryczny błąd.

Oszem opcja połączonych ofert ma sens ale:

1. Musi łączyć wszystkie oferty takie same !!! a nie TAKIE SAME produkty się dzieli na wiele połączeń (aukcji połączonych).

2. Łączone oferty MUSZĄ być takie same i ktoś to musi weryfikować a często jest że produkty się różnią i nie są w danej grupie co powinny.

3. Kto chce będzie korzystał z przycisku ale patrząc po forum mało jest ludzi optymistycznie nastawionych do tego rozwiązania.

4. Ankiety które "ktoś" uzupełnia oczywiście da najwyższą ocenę z względu, iż każdemu do tej pory podobał się ten portal, i ludzie nie czytają za co dają oceny byle poszło do przodu a najlepiej jak jest jeszcze jakaś nagroda to nie ważne że złe coś jest ale nagroda jest ważna.

Proszę o wycofanie tej BARDZO uprzykrzającej się funkcji ponieważ żeby kupić  coś to trzeba wchodzić na wiele takich samych grup (połączeń i przeglądać oferty a to jest denerwujące!!!

Chyba że zamysł ALLEGRO jest taki iż chcą zmusić użytkownika do jak najdłużej aktywności na ich portalu żeby słupki poszły do góry w rankingach o najczęściej/najdłużej używanym portalu 😡

Ale w ten sposób nie długo z rankingu ale znikną.

oznacz moderatorów

Cmyk69
#9 Pomysłodawca#

Nie ma szans aby w aktualnym stanie działało to tak jak piszesz. Allegro od kliku lat wymagało, aby podawany był JAKIKOLWIEK kod EAN w produktach (głównie to właśnie po nim katalogowane są produkty) -to spowodowało nagromadzenie się niezliczonej ilości nieprawidłowych kodów (głównie w przypadku produktów, które po prostu nie posiadają takiego kodu, a i tak wymagane jest jego podanie). Teraz allegro nagle próbuje jednocześnie zablokować podawanie fałszywych kodów EAN oraz włączyć na stałe katalog, zapominając, że przez te lata kiedy nie było to kontrolowane zrobił się bajzel niesamowity. Jeśli rzeczywiście chcą przepchać ten swój katalog (choć nie jest to ani w interesie kupujących, ani sprzedających -jest jednak w interesie napompowania wartości ich firmy -bo będzie już niemal gotowa do sprzedaży większemu serwisowi na "a") to najpierw muszą posprzątać kody EAN. To znaczy zrobić 1-2 lata okresu przejściowego kiedy to każde aukcje ze złym kodem będą stopniowo wygaszane i zmuszane do zweryfikowania i wprowadzenia prawidłowego kodu (nawet to jednak nie zmianie faktu, że wciąż jest na rynku wiele produktów nieposiadających takiego kodu, gdyż nie ma ogólnie takiego wymogu, aby produkt takowy posiadał...)

oznacz moderatorów