Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam to samo. Na komputerze gdzie jestem zalogowana nie mam mozliwosci rozlączyć tych samych ofert, na komputerze gdzie nie jestem zalogowana wyszukuje sie jak dawniej z rozłączonymi ofertami. Czy da się coś z tym zrobić żeby było jak do tej pory i jedna pod drugą wyswietlały się oferty bez ich grupowania?
Pod poniższym linkiem są aktualne sposoby ominięcia tego udogodnienia:
Dzięki, faktycznie to działa chociaż nie jest to rozwiązanie idealne. Ja akurat szukam filmów i gdy zaznaczę "szukaj w opisach" to potem wyswietlają mi się również inne filmy i muszę w tym gąszczu wyników odrzucać te przypadkowe tytuły ale i tak to o niebo lepsze od tej "ulepszonej" przez Allegro wyszukiwarki z grupowaniem ofert.
To jest dramat....
Serio trzeba takie "obejście" robić żeby widzieć rozłączone oferty ?
Zrobię tak samo, bo nie widzę innej opcji póki co 😞
Fajnie - zostaliśmy ubezwłasnowolnieni i to całkowicie
Nie przez sąd, a przez korpo
w aplikacji mobilnej macie jeszcze przycisk rozłączania?
No właśnie nie. Dlatego tu szukam jakiegoś rozwiązania... Ale zaczyna mnie to dobijać
Wsadźcie sobie to gdzieś i trzy razy przekręćcie. Mnie interesują dwie opcje, które kretyńsko zlikwidowaliście:
1. Pokazywanie ofert od sprzedawców, od których już coś mam w koszyku.
2. Rozłączanie tych samych ofert.
Po co wciąż kombinujecie, po co fajne opcje likwidujecie, w wprowadzacie niepotrzebne? Teraz się zastanawiam czy w ogóle kupować Smarta,m bo chyba nieczęsto będę kupował na Allegro.
Fajnie by było, gdyby ekipa allegro zabrała się za rozwiązanie tego problemu, zamiast usuwać niewygodne komentarze...
męczące to wylogowywanie się żeby zobaczyć oferty
kiedy to naprawicie dla zalogowanych?
Znalazlem nie do konca idealne rozwiazanie dla zalogowanych, ale dziala. Dopoki allegro nie przeczyta tego posta i nie "poprawi" po swojemu.
Potwierdzam, działa.
Gdzie ta opcja jest?
W pasku wyszukiwarki. Zacznij coś tam pisać, a poniżej pojawi się opcja szukania w opisie
Faktycznie działa, dzięki
Ten sposób jest dobry, ale nie idealny. Allegro raczej tego nie poprawi bo ktoś kto to zrobił kierował się własnym interesem. Jestem na allegro już nascie lat i to co robią z tymi udogodnieniami ,w głowie się nie mieści. Przecież ta platforma istnieje dzięki kupującym a nie sprzedającym.
Od prawie 18 lat jestem użytkownikiem alle stare allegro było czyms..to co teraz daliście równa się zeru....poprostu pokazaliście się z najgorszej strony...nie można nic znaleźć....nie wiem kto to wymyślił ale przez to napewno obnizy się Wam sprzedaż jak i kupno przez allegro....nic nie można znalesc najtańszych ofert jakieś powiązania...poprostu szok zawsze kupowalem przez allegro ale teraz odechciało mi się iż nie mogę nic znalesc....powinniście zostawic stare allegro dla tych co chcą a nie zmuszać do czegoś nie potrzebnego.mam nadzieję że ludzie przyznają rację. Pozdrawiam
Stare allegro zostało już dawno przez nich popsute teraz jest to beznadziejny portal przez u ich zmiany ,
Mam dokładnie taką samą opinię. Mam wrażenie że wielu ludzi również, niestety allegro nic sobie nie robi z opinii użytkowników. Czas zmienić portal, jakieś propozycje?
Ja sporo kupuję na portalu e b a y , jest sporo portali zakupowych ,