anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 999 ODPOWIEDZI 1 999

PaniBeata
#10 Popularyzator#

Mam to samo. Na komputerze gdzie jestem zalogowana nie mam mozliwosci rozlączyć tych samych ofert, na komputerze gdzie nie jestem zalogowana wyszukuje sie jak dawniej z rozłączonymi ofertami. Czy da się coś z tym zrobić żeby było jak do tej pory i jedna pod drugą wyswietlały się oferty bez ich grupowania?

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Pod poniższym linkiem są aktualne sposoby ominięcia tego udogodnienia:

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/sposob-na-uposledzona-wyszukiwarke/td-p/8...

PaniBeata
#10 Popularyzator#

Dzięki, faktycznie to działa chociaż nie jest to rozwiązanie idealne. Ja akurat szukam filmów i gdy zaznaczę "szukaj w opisach" to potem wyswietlają mi się również inne filmy i muszę w tym gąszczu wyników odrzucać te przypadkowe tytuły ale i tak to o niebo lepsze od tej "ulepszonej" przez Allegro wyszukiwarki z grupowaniem ofert.

oznacz moderatorów

SuperMoskal
#1 Nowicjusz#

To jest dramat....
Serio trzeba takie "obejście" robić żeby widzieć rozłączone oferty ?
Zrobię tak samo, bo nie widzę innej opcji póki co 😞

oznacz moderatorów

JohnnyKnoxville
#9 Pomysłodawca#

Fajnie - zostaliśmy ubezwłasnowolnieni i to całkowicie

Nie przez sąd, a przez korpo

oznacz moderatorów

Cmyk69
#9 Pomysłodawca#

w aplikacji mobilnej macie jeszcze przycisk rozłączania?

oznacz moderatorów

rizen_89
#7 Wielbiciel#

No właśnie nie. Dlatego tu szukam jakiegoś rozwiązania... Ale zaczyna mnie to dobijać

oznacz moderatorów

Client:74553199
#8 Zapaleniec#

Wsadźcie sobie to gdzieś i trzy razy przekręćcie. Mnie interesują dwie opcje, które kretyńsko zlikwidowaliście:

1. Pokazywanie ofert od sprzedawców, od których już coś mam w koszyku.

2. Rozłączanie tych samych ofert.

Po co wciąż kombinujecie, po co fajne opcje likwidujecie, w wprowadzacie niepotrzebne? Teraz się zastanawiam czy w ogóle kupować Smarta,m bo chyba nieczęsto będę kupował na Allegro.

oznacz moderatorów

Khaveer
#8 Zapaleniec#

Fajnie by było, gdyby ekipa allegro zabrała się za rozwiązanie tego problemu, zamiast usuwać niewygodne komentarze...

oznacz moderatorów

assasin_zlotow
#12 Orędownik#

męczące to wylogowywanie się żeby zobaczyć oferty

kiedy to naprawicie dla zalogowanych?

oznacz moderatorów

Pasiek90
#9 Pomysłodawca#

Znalazlem nie do konca idealne rozwiazanie dla zalogowanych, ale dziala. Dopoki allegro nie przeczyta tego posta i nie "poprawi" po swojemu.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/sposob-na-uposledzona-wyszukiwarke/td-p/8...

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Potwierdzam, działa.

POL3r3efq
#8 Zapaleniec#

Gdzie ta opcja jest?

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

W pasku wyszukiwarki. Zacznij coś tam pisać, a poniżej pojawi się opcja szukania w opisie

POL3r3efq
#8 Zapaleniec#

Faktycznie działa, dzięki

oznacz moderatorów

seborka
#7 Wielbiciel#

Ten sposób jest dobry, ale nie idealny.  Allegro raczej tego nie poprawi bo ktoś kto to zrobił kierował się własnym interesem. Jestem na allegro już nascie lat i to co robią z tymi udogodnieniami ,w głowie się nie mieści. Przecież ta platforma istnieje dzięki kupującym a nie sprzedającym. 

oznacz moderatorów

Panasonic-vs6
#7 Wielbiciel#

Od prawie 18 lat jestem użytkownikiem alle stare allegro było czyms..to co teraz daliście równa się zeru....poprostu pokazaliście się z najgorszej strony...nie można nic znaleźć....nie wiem kto to wymyślił ale przez to napewno obnizy się Wam sprzedaż jak i kupno przez allegro....nic nie można znalesc najtańszych ofert jakieś powiązania...poprostu szok zawsze kupowalem przez allegro ale teraz odechciało mi się iż nie mogę nic znalesc....powinniście zostawic stare allegro dla tych co chcą a nie zmuszać do czegoś nie potrzebnego.mam nadzieję że ludzie przyznają rację. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Stare allegro zostało już dawno przez nich popsute teraz jest to beznadziejny portal  przez u ich zmiany , 

oznacz moderatorów

Delphi3
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie taką samą opinię. Mam wrażenie że wielu ludzi również, niestety allegro nic sobie nie robi z opinii użytkowników. Czas zmienić portal, jakieś propozycje?

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Ja  sporo kupuję na portalu e b a y , jest sporo portali zakupowych , 

oznacz moderatorów