anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 058 ODPOWIEDZI 2 058

PresidentJackson
#9 Pomysłodawca#

Jedyne co potraficie, to wyciągać błędne wnioski. Bo to, co można o Was powiedzieć, to to, że nie liczycie się ze zdaniem - zarówno oferentów zamieszczających ogłoszenia na platformie, jak i osób kupujących.

Gdybyście wsłuchiwali się w głosy WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW, zauważylibyście już na samym początku wprowadzenia "testów tego udogodnienia" ostry sprzeciw. A tak to macie w głębokim poważaniu Użytkowników, pisząc tylko "słodki korporacyjny bełkot", który sami kupujecie. Nie zauważacie, że większość Użytkowników już dawno nie kupuje tej Waszej "oklepanej bajeczki".

Staczacie się po równi pochyłej. Z kolei Wasze tłumaczenia są mętne i pokrętne.

oznacz moderatorów

ASGuitars
#8 Zapaleniec#

Jestem użytkownikiem Smart. Czy mogę się ubiegać o zwrot za wykupienie usługi, jeżeli utrudniacie mi zamawianie zakupów? Przed chwilą byłem zmuszony zamówić coś z portalu na pierwszą literę alfabetu, bo allegro stało się mniej czytelne (co swoją drogą jest wybitnym osiągnięciem, bo konkurencja bardzo nisko postawiła poprzeczkę). Gdzie mogę napisać reklamacje?

oznacz moderatorów

assasin_zlotow
#12 Orędownik#

"Oczywiście, można zrezygnować w zakładce [Konto] -> [Allegro Smart!] -> [ Zarządzaj Smart!]."

oznacz moderatorów

JohnnyKnoxville
#9 Pomysłodawca#

ASGuitars - jeżeli zrezygnujesz, musisz uzbroić się w cierpliwość. Lollegro zwraca kasę za smarta, dopiero po dwóch tygodniach. Ja zrezygnowałem w zeszłym tygodniu i jeżeli się nie mylę, kasa zostanie mi zwrócona dopiero 22 sierpnia. Chyba nie muszę dodawać, jak bardzo mnie to wkurza (chciałoby się napisać inaczej). 

oznacz moderatorów

ASGuitars
#8 Zapaleniec#

No, trudno, ale co zrobić, to prywatny folwark. Łysy zza oceanu się tylko ucieszy.

oznacz moderatorów

JohnnyKnoxville
#9 Pomysłodawca#

A teraz mi powiedzcie jak to jest - hokejowy klub Re-Plast Unia Oświęcim, na swoim FB, napisał, że wsłuchali się w głos kibiców i postanowili uruchomić sprzedaż biletów online na mecze Hokejowej Ligi Mistrzów, a lollegro, ma Nas tam gdzie Księżyc nie dociera...

oznacz moderatorów

kanas153
#8 Zapaleniec#

Niespełna 18 lat korzystania z allegro, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Kupowałem na allegro, mimo, że często jest drożej, bo mogłem szybko znaleźć to, czego potrzebowałem i kupić dosłownie kilkoma kliknięciami. Teraz szybciej jest znaleźć dany produkt w google, założyć konto bezpośrednio w sklepie internetowym sprzedawcy i zamówić, niż przebijać się przez widok połączonych ofert.

oznacz moderatorów

koval_r
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór, bardzo proszę moderatorów o umożliwienie wyłączenia opcji łączenia ofert na moim koncie. Proszę uwzględnić moje konto do zakończenia tych testów, nie chcę opcji łączenia ofert, na moim koncie może taka opcja nie istnieć. Z góry dziękuję, za pozytywne działania w tym kierunku.

Robert

oznacz moderatorów

ZwawyZolw
#8 Zapaleniec#

Czy ktoś ma podobny problem, że zniknął mu przycisk połączenia i rozłączenia ofert? Nie mogę rozłączyć ofert przez co nic nie da się kupić/obejrzeć. Lista ofert po prostu jest nieczytelna (kilka połączonych ofert tego samego produktu - co to ma dać?). Próbowałam innej przeglądarki, wyczyszczenia historii, ciasteczek, trybu prywatnego - nic. Jedyne co pomaga do wylogowanie się z konta. A teraz korzystanie bez rozłączenia produktów to masakra. Fakt dawno nie kupowałam na Allegro, ale teraz nie zachęta to do robienia zakupów.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@ZwawyZolw 

Są testy. Jesteś w grupie testowej. Ja doradzam wylogować, znaleźć numer ofert i dopiero kupować.

oznacz moderatorów

ZwawyZolw
#8 Zapaleniec#

O nie... Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że Allegro pójdzie po rozum do głowy i jak najszybciej skończy te testy.
Miłego dnia!

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Są testy i tak będzie przez 2 miesiące, mam to samo 

oznacz moderatorów

ZwawyZolw
#8 Zapaleniec#

Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że jak najszybciej je zakończą.
Pozdrawiam! 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@ZwawyZolw Niestety jednocześnie prowadzone są ankiety, w których badają pozostawienie właśnie tylko tego widoku. Sprawdzają jak to wpłynie na wyróżnienia aukcji.

ZwawyZolw
#8 Zapaleniec#

Dzięki. Mam nadzieję, że z ankiet wyniknie, że ten przycisk ułatwia życie kupującym.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ZwawyZolw Niestety allegro szuka rozwiązań i mogą się nie skończyć pomyśle dla nas.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@ZwawyZolw W ankietach nie interesowało Allegro ułatwianie życia kupującym, tylko o wpływ tego rozwiązania na stosowanie wyróżnień w aukcjach i ustalaniu top ofert.

DarkGee
#8 Zapaleniec#

Wiadomo czy w regulaminie jest gdzieś zapis o tym, że mogą takie testy przeprowadzać?

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Do testu są wybierane losowe konta tak by wyniki były jak najbardziej miarodajne. Allegro może przeprowadzać takie test zgodnie z zasadami opisanymi w Regulaminie serwisu, który akceptujesz logując się każdorazowo do serwisu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Agent555 Jakie miarodajne!🤔

oznacz moderatorów