Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@renata86aa Sprawdź to proszę również w innej przeglądarce, wyczyść pliki cookies, a także wyłącz wszystkie wtyczki (typu adblock)
Podłączam się do tematu. U mnie również występuje problem z brakiem możliwości rozłączenia ofert. Wyczyszczenie cookies oraz wyłączenie adblocka nic nie zmienia.
I nic nie da. Czarodzieje robią co chcą bez informacji i zgody... Gdybym nie poprosił o telefon to w życiu bym się nie dowiedział, że testują łączenie ofert i nie masz nic do gadania 😉
Dokładnie tak samo mi odpowiedzieli (jestem królikiem doświadczalnym bez mojej zgody). Codziennie przeszukiwałem interesujące mnie działy w poszukiwaniu "perełek" sortując według najnowszych. Teraz przez **piiip**yczne grupowanie, codziennie po raz n-ty przeglądam te same oferty po po wejściu w "Zobacz nnn ofert". **piiip**a to wymyślił a klawisza "Rozgrupuj" nie potrafią dodać.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przez lata moje oferty były w top 3, dla danej frazy. Aktualnie po wpisaniu tej samej frazy wyświetlają się mniej dopasowane, a moje top oferty są gdzieś w nicości.
Prosimy o informacje czy to jakaś dobra zmaiana, moja sprzedaż spada prze ten zabieg.
może czas powoli wycofywać sie z allegro, jak taka zmiana zostanie wproawdza z dnia na dzień dziesiątki jak nie setki małych sklepów padnie z dnia na dzień, a ich właściele utoną w długach.
Przez lata tworzyliśmy allegro żeby tak skończyć ???
Przypominam Wam to nie molochy jakie teraz faworyzujecie stworzyły takie zaufanie tylko my mali przedsiębiorcy!
Ze starego rewelacyjnie funkcjonalnego allegro z początku lat 2000 dzisiaj już nic nie zostało.
U mnie dokładnie to samo. Pomimo wyróżnień i adsow jest ogromny spadek. Do tej pory było dobrze. Teraz leci w dół
Ta ta ta ta! Mi też kazali czyścić pliki a oni sobie testy robili... Daj sobie spokój nic to nie da. Robią co chcą.
U mnie to samo, brak rozłączenia
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Drogie allegro skończcie testy tej formy grupowania bo to jedno wielkie nieporozumienie.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o usunięcie mojego konta z testów, w przeciwnym razie rezygnuje z zamawiania na allegro
Również proszę o przywrócenie przycisku/ opcji rozłączającego oferty.
W aktualnej formie korzystanie z serwisu Allegro jest bez sensu.
To już są szczyty absurdu co zrobiliście z wyszukiwarką! To jest jeden wielki bajzel co pokazuje po wpisaniu szukanej frazy.
Czy jest tu moderator ?
Zgłoszeń co nie miara a jakoś po stronie allegro cisza i problemu nie ma
Również zniknęła mi ta opcja.
Co ciekawe, w Edge jest opcja Rozłącz te same oferty, natomiast w Chrome i Firefoxie nie ma. Nie chcę łączenia ofert a obecnie jestem zmuszony. W dodatku wyszukiwanie znów nie działa jak powinno, ofert jest niby więcej niż faktycznie się wyświetla. Dodatkowo po zaznaczeniu filtra Płatności Pay nie pokazuje wszystkich ofert z dostępną tą formą płatności, a po odznaczeniu tego filtra pokazuje oferty mające tą opcję płatności mimo że po zaznaczeniu jej nie było. Brawo.
nie prawda, nigdzie nie ma, jedynie wylogowanie sie powoduje ze ta opcja sie pojawia