anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 980 ODPOWIEDZI 1 980

brakestop
#16 Inspirator#

@N_Nitka28 pani jest tu świeża, a już kłamie. Nie ładnie. Żadnych testów nie ma. Inne moderatorki napisały wprost.

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

Ciastofarsz
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  odbieram ostatnie przesyłki, wydaję ostatni kupon i RZYGnam! Mam nadzieję, że ten portal padnie i będziecie się drapać po głowach na zebraniu i dziwić co poszło nie tak. Chyba, że pokładają nadzieję w Chińczykach. Gratulujemy!

oznacz moderatorów

WAMPIREZ
#9 Pomysłodawca#

Pozostaje , jedna rzecz tylko , może kiedyś uda się zorganizować jakąś akcję w mediach co tu się odfafarafia , może jakieś zbiorowe pismo do UOKIK ?

oznacz moderatorów

Major031
#8 Zapaleniec#

🤣😂    Co oznacza słowo w słowniku polskim "odfafarafia "  ?   😅😆

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

A nie dostali już kiedyś kary za naliczanie prowizji od  kosztu wysyłki, albo za dopłaty wybrańcom do wybranych produktów(Allegro niskie ceny)? Z tego co pamietam sprawy były w UOKIK, ale chyba nic nie dały jak widać.

oznacz moderatorów

pattymatheson
#9 Pomysłodawca#

Kary są wkalkulowane, albo nieściągalne. Pic na wodę.

oznacz moderatorów

reebok13
#7 Wielbiciel#

Dla Chińczyków EU pewnie niedługo wprowadzi cła dla zakupów nawet poniżej 150€. Obecne działania Allegro tylko to przyspieszą.

oznacz moderatorów

DarkGee
#8 Zapaleniec#

Dostałem właśnie maila, że jest to wprowadzane na stałe o października.

Czyli to, co pani pisała o testach to były zwykle kłamstwa.

No cóż. Na pewno będę dużo rzadziej przez tą zmianę zaglądał na Allegro.

oznacz moderatorów

PresidentJackson
#9 Pomysłodawca#

Powiem krótko - P13rdolenie o szopenie. Wsadziliście wszystkich na "minę" w postaci grupowania ofert i macie bez wyjątku WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW za nic.

Hasło "Trwają testy" jest najlepszym tłumaczeniem na każdą ewentualność.

Zasłanianie się wewnętrznymi procedurami pokazuje Waszą butę, arogancję wobec każdego Użytkownika. Bez względu na jego staż na tej platformie, czy to status (kupujący/sprzedający).

Jesteście żałośni.

oznacz moderatorów

pattymatheson
#9 Pomysłodawca#

Ojtamojtam. To jest test pt. "Jak długo można pluć użytkownikom w twarz i udawać, że deszcz pada".

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

A od 1 po 1 października 2024 będzie taka możliwość? Czy będę zmuszony do wizji geniusza który to wymyślił?

Czy jeżeli kupiłem Allegro Smart przed informacja o przymusowym grupowaniu ofert, to mogę z niego zrezygnować i dostać proporcjonalnie wyliczona różnice kwoty która zapłaciłem? Dla mnie to jest znacząca zmiana.

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@piwko12 jak zrezygnujesz ze smarta to ci oddadzą kasę za niewykorzystaną część

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

I z tych testów (na przymus) wyszło Wam, ze 70% kupowała nadal i to z powodzeniem?. Ciekawe ile osób miało już coś wcześniej w koszyku i poprostu to kupiło, ile z tego szukało, przeklinali i kupiło z myślą nigdy więcej. Itp.

Ale wierzcie dalej w statystyki, która jak wiadomo są trzecim etapem kłamstwa. Czyli kłamstwo, wierutne kłamstwo i statystyka.

oznacz moderatorów

^Got^
#11 Animator#

W statystyce pewnie też już im wychodzi. Prosiłem o (Administrator) o raport za lipiec żeby udowodnił jak to cudownie u nich... Cisza...

Czemu? Bo nie ma się czym chwialć.

,,ɐʍosǝuzᴉq ɐſɔʎzǝp,, ɐzsɐu ʇsǝſ ɐʞɐʇ 'ǝᴉdnp ʍ sɐʍ ʎɯɐW :oɹƃǝllⱯ
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A ja mam proste pytanie?

Co jest kryterium określającym czy test przebiegł pozytywnie? Poprzeglądałam sobie ostatnio opinie w necie: na forach, trusty, oraz apce. Wszędzie są takie same. Nikt tego badziewia nie chce. Wniosek prosty. Zadowolenie użytkowników nie jest kryterium stwierdzającym czy zmiana jest POZYTYWNA.

Więc z czystej ciekawości spytam co jest? Na jakiej podstawie wbrew opinii własnych użytkowników tak twardo się tego trzymacie. Co Wam to daje? Chodź raz odpiszcie PRAWDĘ, a nie jakąś wyssaną z wiadomo czego kopiuj wklejkę....

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

pattymatheson
#9 Pomysłodawca#

To jest test na to, jak można r*chać użytkowników a i tak zarabiać. Nieważne, ktory użytkownik stracił mniej, który więcej, zyski korpo są w normie, czyli test pozytywny, można w to brnąć.

oznacz moderatorów

Pasiek90
#9 Pomysłodawca#

Nie jest to idealne rozwiazanie, ale wlasnie odkrylem, to warto sie podzielic.

Jak w wyszukiwarce zaznacze "szukaj w tytulach i opisach", to wtedy znika to durne polaczenie ofert. Gdy szukam konkretnej rzeczy - np. czesc samochodowa, wpisuje konkretny numer czesci, to wtedy i tak nie wyswietli zadnego badziewia z chin a lista wyglada NORMALNIE. I nie trzeba sie wylogowywac. Mam nadzieje, ze komus sie przyda.

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Dzięki, wygląda na to, że na razie działa. 👍👍👍👍

mich4l_m
#8 Zapaleniec#

A da się tak zrobic w apce? Na kompie wiem jak, ale wersja mobilna gdzie ma opcje szukaj w tytułach?

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Jak zaczniesz pisać w szukajcie na apce, to na samym dole jest takie coś gdzie jest napisane "wszystkie kategorie", "tytuły ofert". Rozwiń to i tam jest opcja szukania w tytułach i opisach.