Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nawet nie wiecie jakie to napędzanie bata samemu sobie - dowiecie się z czasem dlaczego 🙂
Walka cenowa zawsze kończy się destrukcję sprzedających 🙂
Także patrzyłem na mój produkt - oczywiście nie jest widoczny - a top oferta oczywiście jest ta z najniższa ceną 🙂
fajny przykład jak to działa bo właśnie szukałem do domu :
https://allegro.pl/oferta/kapsulki-prania-bialego-ariel-mountain-spring-72s-14061889076
TOP : Gwarancja Najniższej Ceny ! - PORÓWNAJ 62 OFERTY TEGO PRODUKTU - i masa tańszych
To jak to to działa ? 🙂
Jak zawsze nie jest to odpowiedź na to co napisałam standard allegro. Bez komentarza. Promujecie wybranego sprzedawce i tyle, wbrew zasadom rynkowym.
tak w ogóle od kiedy ten "system" łączenia funkcjonuje na Allegro +- ?
@Butiktalulla Od jakichś 3 lat
Nie to jest nie prawda, do tej porry była możliwość na belce na górze teraz jej nie ma , oferty są polączone w jakieś dziwne zbiory, po kilka. To jest do **piiip**, i nie mów że od 3 lat bo komu ty to mówisz ?
Niestety prawda. Od około 3 lat była możliwość łączenia tych samych ofert ale był też przycisk rozłącz. Teraz nie ma tego przycisku i go nie będzie - w tym problem.
właśnie w tym problem że tego przycisku ''rozłącz oferty'' nie ma
przeciez tego przycisko rozłącz >>>NIE MA<<<< u zwykłych użytkowników, i tu jest cały problem.
Nie możemy tego rozłączyć, to jest problem wszytkich ktorzy tu pisza. Przez to robi się młyn.
Nie da się rozłączyć ofert - allegro testuje nowy wygląd - i bezczelnie nas zwykłych użytkowników oszukuje.
Jeśli tylko kupujesz musisz założyć nowe konto i liczyć że szybko nie włączą Ci na siłę tego widoku.
Jeśli sprzedajesz - to zacznij szukać innej platformy.
Z tym nowym widokiem szukam płyt głównych do komputera - tylko licytacje około 307 wyników - a uwaga wyświetla się tylko około 30. Co z resztą muszę szukać z innego konta i z innego kupować ale beż opcji smart - bezczelne złodziejstwo.
Walka z allegro to walka z wiatrakami - o co mam ich pozwać smart kosztuje około 50 zł szkoda się o to sądzić a jak nie podoba mi się wygląd serwisu - zawsze można wybrać konkurencje.
@Client:45824277 1 października 2024 r. będą to mieli wszyscy obowiązkowo 🙂
kliknij to nie będzie połączone 😄
Client - ze smarta można zrezygnować. Zwracają kasę. Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość, bo trwa to 2 tygodnie. Co jest dla mnie kolejnym szczytem głupoty (ja ze smarta, zrezygnowałem 8 sierpnia. Jutro pospłacam co mam pospłacać i zamykam definitywnie konto).
Jestem na tej samej drodze. W zasadzie sprzedaż umiera niezależnie od serwisu handlowego, w stosunku do poprzedniego roku dziadostwo i katastrofa, a kupuję na tyle rzadko, że bez problemu dostanę te rzeczy w podobnej cenie stacjonarnie, ewentualnie u Azjatów, bez pośredników, bez uszczęśliwiania mnie na siłę na różnorakie sposoby.
Mam takie spostrzeżenie: czy i u Was też zmienił się sposób wyświetlania konkretnej oferty? Mam na myśli sytuację, w której opis nie mieści się na stronie i trzeba kliknąć w opcję "Rozwiń opis". Ostatnio zauważyłem, że opis nie rozwija się do dołu, tylko wyskakuje okno z boku. O co to chodzi, co to za kolejne kretyńskie "udogodnienie" ze strony Allegro?
Tak, to kolejne "udoskonalenie". Aktualnie, to się nawet przycisk do rozwinięcia opisu nie ukazuje u mnie. Mogę se obrazki pooglądać jeszcze.
Spece, geniusze, tytani Polskiego e-commerce! xD
Coraz mniej przycisków! Usuńmy wszystkie!
A z innej beczki, szybko zaczęło być widać spadek ilości ofert w mailingu z moich subskrybowanych sprzedawców (przynajmniej u mnie). Z jednej strony martwi, z drugiej cieszy. 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Lollegro pay spłacone, zamykajcie konto. Decyzja nieodwołalna.
@JohnnyKnoxville to już nie dasz panu szefowi allegro zarabiać na sobie?
No nie ładnie !!
"36 mln zł (31,2 mln zł w 2022 roku) - tyle zarobił w minionym roku zarząd Allegro. Roy Perticucci, prezes firmy, otrzymał 10,26 mln zł i było to wynagrodzenie wyższe aż o 325 proc. względem ubiegłego roku (2,42 mln zł od września do grudnia 2022)"
Dodamy, że ten ekspert utopił A z USA jako zarzadzający w Europie Środkowej i Wschodniej (wielki sukces ostatnie miejsce wśród marketplace), wcześniej zarządzał siecią hipermarketów i supermaketów TE z UK w naszej części Europy, tak tej samej którą tylko najstarsi górale pamiętają, bo z hukiem padła. Więc "ekspert" dostaje kasę na wykończenie Allegro.
BINGO !
...za wykończenie Allegro.
To się właśnie dzieje.
Taki Sasin xD