Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak jak w każdym korpo patrzą na słupki i mydląsobie oczy prezentacjami.
Tylko te słupki zależą od nas, a więc nasz głos powinien być ważny.
Tak powinno być i tak się nam tylko wydaje, nie liczy się nasz głos, i tego jestem pewien i wiem.😎
@^Got^ Z taką diagnozą niezupełnie się zgadzam. Decyzje zarządów mają zasadniczy wpływ na wyniki firmy, chociaż od pracowników, od otoczenia też wiele zależy.
Jak myślisz czy bardzo dobry ale spętany koń może wygrać wyścig ?
Chyba "głos pospólstwa" miałeś na myśli ? Oczywiście że z pospólstwem się nikt nie liczy.
Zastanowiłabym się, czy ten wzrost nie jest tymczasowy. Jak w super promocji sprzedasz jakiś szajs, to też będziesz mieć wzrost na chwilę. Ale długofalowo broni się stabilna jakość, to co się liczy, to szacunek ludzi ulicy. Jeśli chcą się przebranżowić i to też będzie działać, to ok. Ale nie tak zaczynali i nie tak urośli jako potęga, a to, do czego dążą - tego jest już dużo, nawet jeśli komuś tam przynosi zyski. Mam nadzieję, że normalny portal w stylu niedawnego allegro będzie mieć swoją niszę, nawet w jakiejś nowej postaci.
Kupujący na szybko kupić na nie klikać w to **piiip**o porównaj x ofert i szukać tańszej oferty
Ale wiecie że oni tę całą społeczność zlewają?
najlepiej pisać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
tam wybrać czat bot alina, potem napisać: konsultant
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Nadal nie ma odpowiedzi : w czym jest problem z pozostawieniem przycisku rozłącz ?
Ano w tym, że wtedy by ludzie z tego przycisku korzystali, bo pozwala dużo lepiej wyszukiwać. A to oznacza, że ludzie będą kupować taniej (mniejsza prowizja dla Allegro). Jak myślisz, czemu wcześniejsze testy były "przymusowe"? Ano właśnie po to, żeby sobie przetestowali, czy niezadowoleni będą dalej kupować. Wyszło im, że więcej zarobią, jak ludziom tę opcję uwalą, więc ją uwalą. Mają głęboko w czterech literach, co tam ludzie marudzą. Pomarudzą i będą dalej kupować.
@WAMPIREZ taka jest decyzja biznesowa.
W imieniu reszty niezadowolonych — nie wypowiadaj się już, proszę. Jedyne w miarę merytoryczne odpowiedzi wnoszące coś do dyskusji udzielił Administrator Społeczności. Wy, moderatorzy, tylko przeklejacie bezsensowne treści, które absolutnie nic nie wnoszą, a włączając w to tę, na którą właśnie odpisuję, tylko zaogniacie sprawę i udowadniacie, że Allegro ma NAS w dupie.
@ayo80 Innymi słowy zarząd ma w dupie 30% użytkowników, którzy wolą wyszukiwać w rozłączonych ofertach?
@AlexPopilevych widok produktowy testujemy już od kilku miesięcy i zdecydowaliśmy się wprowadzić go na stałe od 1 października. Szczegóły tej decyzji znajdują się na stronie naszych Aktualności.
@ayo80 czy po 1 października, będzie jakakolwiek furtka do podglądu ofert niepołączonych? (tak jak teraz np. tryb incognito).
@AlexPopilevych No oczywiście, że tak. Wyszło im, że tak zarobią więcej. Czego nie rozumiesz? W korporacjach liczy się wyłącznie zysk. Jeśli zwiększenie zysku ma być okupione niechęcią, krytyką, katastrofą ekologiczną, śmiercią dzieci w Afryce albo globalnym ociepleniem, to są to poświęcenia, na jakie są dla zysku gotowi.
To naprawdę bardzo naiwne wierzyć, że korpo jest nastawione na klientów. Nie, nie jest. Jest nastawione na pieniądze klientów.
Warto dodać, że przy takich decyzjach "biznesowych" liczy się najbliższy miesiąc / kwartał.
To, że w dłuższym okresie Allegro traci swoją indywidualność i wypracowane przewagi biznesowe upodabniając się do innych tego typy platform jest już kompletnie nie istotne....
Parę lat temu Allegro praktycznie wypadło z polskiego rynku eB.y-a ponieważ działało inaczej, nieszablonowo. Teraz upodabnia się do pozostałem konkurencji i traci swoje przewagi (i nie chodzi tylko o łączenie ofert)....
Ale za nim się to stanie, to już aktualny zarząd weźnie premie i znajdzie sobie lepsze zajęcie, a nowy zarząd zostanie z ręka w nocniku... 😞😧☹️
Jak to leciało:...Sprzedawca jest tak dobry jak jego ostatni kwartał...a potem to już tylko potop..
O zmieniliście stanowisko. Patrzcie drodzy państwo jaki zgrany zespół ktos u góry krzyknie "robimy to dla użytkowników" i powtarzają jak echo, ale że się nie da już ciemnoty wciskać to teraz "decyzja biznesowa" powtarzają jak mantrę....
W tym, że więcej hajsu płynie do zarządu jak go nie ma, proste.
Konsultanci też zlewają. Odpisują wszystkim to samo, czyli że twoje zdanie jest dla nas najważniejsze na świecie, przekażemy do działu takiego i takiego, naura.
Chyba tylko uokik zostaje.