Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Też chetnie dołacze
Również chętnie dołączę.
Witam, czy istnieją może jakieś plany, aby doda!ć alternatywną wyszukiwarkę ofert, albo co lepsze, przywrócić starą? Nie będę ukrywał, że zacząłem dużo więcej kupować na **piiip** i **piiip** ( konkurencyjnych portalach, bo widzę, ze daliście cenzurę na ich nazwy. 🤣) od kiedy dodana została ta "cudowna" aktualizacja. Przeszkadza to w szukaniu najlepszych ofert, a i sprzedającym z małych sklepów, to pewnie nie pomaga. Już prawie rok się bujacie z tą nową wersją, więc na pewno zauważyliście, że no ona nie działa.
Szczególnie jak miała łączyć te same oferty, a z w wyszuliwarce pojawiają się 4-5 sztuk tych samych produktów, ale w innych grupach.
A teraz HIT. Normalnie spadną wam kapcie. Dowód na to jak pracownicy Allegro weryfikują zmiany w katalogu wpisywane przez MASY i dlaczego ten sam produkt można poprawiać co 2 tygodnie, a i tak zaraz znowu jest jakiś syf.
Wczoraj zgłosiłem amplituner, dubel bez uzupełnionych parametrów. Wpisałem tam tylko w parametrze cechy dodatkowe i w komentarzu dlaczego robię zmiany, tam na dole, to jest informacja do pracownika.
"DUBEL DO WYWALENIA" bo jest ten sam produkt już w bazie uzupełniony.
Zrzut mówi więcej niż 1000 słów i zatwierdzony "parametr" XD
Drugi problem... wystawiałem srebrny, ale przypisałem do czarnego, który miał uzupełnione parametry i oczywiście to mi system sam na 2 dzień wyłączył, więc musiałem zgłosić błąd w srebrnym, nieuzupełnionym i wszystko przeklikać z czarnego. Powtarzałem już 100x PO CO ROZBIJAĆ 1 PRODUKT NA KOLORY, GDY W OPCJACH WYSTAWIANIA JEST MOŻLIWOŚĆ ZAZNACZENIA KOLORU? Po co to tam jest? PRODUKT i PARAMETRY POWINNY BYĆ JEDNE I TE SAME, A ZAZNACZENIE KOLORU POWINNO ROZBIJAĆ JAK JUŻ CHCECIE MIEĆ KATALOGI OSOBNE DLA KOLORÓW. Wg mnie to kretynizm. 1 sprzęt, jeden podkatalog z różnymi kolorami.
Także szanowne ALLEGRO jeśli wy macie pracowników, którzy nie potrafią czegoś zrobić jak się im nawet palcem wskaże jak krowie na rowie, to KATALOG nigdy, nawet za 300 lat nie będzie kompletny i bez dubli. Dlatego szkoda marnować na was czas, na zgłaszanie, poprawianie, bo WY MACIE TO W DUPIE. Bonus: 3 lata temu sprzedałem amplituner, który dorzuciłem wtedy do bazy z poprawnym EAN. Jest w archiwum i widać wszystkie dane uzupełnione. 2 tygodnie temu ponownie wystawiałem ten model i co? Ano to, że został całkowicie SKASOWANY!!! Ani po modelu, ani po ean, nic 0. Pytałem na fejsie... 0 odpowiedzi. Oto jak czyjaś praca nad katalogiem jest traktowana. Spuszczenie w kibel, bo nic was to nie kosztowało i będzie tak nadal.
Co to jest **piiip** i **piiip**? Chyba nie ma cenzury.
Obstawiam 2 z tych NOZAMA ILRE XLO
No niestety przy moim asortymencie unikatów to trochę pasuje **piiip**.
Wszyscy wiedzą. Cenzura chopie. Widzisz?
Ale jaja. Jak to możliwe? Myślałem, że obraźliwe jak kur-wa czy **pier-dolę, nie przechodzą ale nazwy innych portali to jakieś nieporozumienie w Polskiej rzeczywistości.
21 LAT KUPOWANIA I SPRZEDAŻY I WSZYSTKO O DUPĘ ROZBIĆ !!!
Czy w tym systemie, ktoś pomoże w znalezieniu 100% oryginalnej nowej baterii AB463651BU?. Potrzebuję z 6. Może też moderator się włączy:( i Nokię bl-5c w podobnych parametrach.