anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 325 ODPOWIEDZI 2 325

dorothy2
#11 Animator#

Aa, no to zapewne dbają o to by nie dublować tematów...

oznacz moderatorów

Elektron5
#10 Popularyzator#

Czym mi się wydaje, czy wkroczyła w temacie turbo cenzura i kilkanaście postów zostało usuniętych? Linki ostatnie prowadzą do nikąd, brak uprawnień 🤣😂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Te o A.....? Za późno, widziałam xD. I w szoku jestem ile tam spodni na tę moją po prostu wpisując baggy y2k znalazłam z darmową wysyłką i zwrotem. Tu po odchaczeniu chińczyków mam tylko kilka sztuk w  wynikach... A wiem, że są bo dość często trafiam przeglądając oferty konkretnych sprzedawców... Nadchodzi koniec świata jak tam lepsza szukajka.... 

oznacz moderatorów

piwko12
#10 Popularyzator#

moich kilka, ale nie wszystkie i nie wszystkie odpowiedzi na nie. Tylko zdjęcia z wynikami A...ona które wkleiłem 🙂 

oznacz moderatorów

Elektron5
#10 Popularyzator#

Katalog Allegro - właśnie kolejne potwierdzenie, że nikt, żaden pracownik nie weryfikuje tego czy dane które podaję mają jakikolwiek sens i czy są poprawne. W katalogu 4 te same produkty. Jakiś baran lub debilny system mi dzisiaj zmienił przypisanie, bo kolorek się nie zgadzał i przypisano do takiego produktu z katalogu, który nawet EAN nie ma, a to niby jest obecnie  ZABRONIONE. Więc jakim cudem ten produkt jeszcze w ogóle jest w katalogu? Kabaret? W bazie jest drugi takiego koloru z częściowo uzupełnionymi danymi. Dlaczego mi przypisano do syfu? Jak to działa to jest po prostu niepojęte. To nie działa wy ignoranci! Na dodatek wy nic nie weryfikujecie. Pozmieniałem parametry, znaczy pokopiowałem ze srebnego, bo dalej twardo przy swoim... KAŻDY SPRZĘT 10 KOLORÓW, BO TAK. No i 10x uzupełniamy to samo, bo jesteśmy ułomni technologicznie i informatycznie. Zmieniłem dodatkowo parametr systemu z 7.2 na 7.1, co jest chyba najprostsze do weryfikacji, wystarczy w google wyszukać model sprzętu i mamy 400 tytułów z poprawną wartością. Ja podałem błędną informacją i cyk po 10minutach zatwierdzone. XD. A potem cyk zmiana z powrotem na 7.2 i Cyk zmienione XDDDD. Jak katalog ma być dobry? Nie będzie i od dzisiaj wszystkie nowe wystawki dopisuję na swoich aukcjach informację, że nie biorę odpowiedzialności za błędy informacyjne z katalogu, bo ich po prostu ani fizycznie, ani zdroworozsądkowo nie ma sensu poprawiać, bo za 10 minut ktoś i tak może wprowadzić zmianę i zostanie ona przyklepana bez jakiejkolwiek refleksji pracownika. Tak, wiem, że macie to głęboko w... i wiem że tylko zmarnowałem jeszcze więcej czasu. Dobranoc.

oznacz moderatorów

Wiceadmiral
#9 Pomysłodawca#

@gdvorek:
To chyba niepowtarzalna okazja dla Ciebie by wyjaśnić Wszystkim na tym przykładzie wyżej "jak łączenie ofert tego samego produktu jest pomocne", bo poprzednie wpisy chyba jeszcze nas nie przekonały.

oznacz moderatorów