Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
tak ma być. Allegro jest zadowolone ze zmian, a pomysłodawca zebrał oklaski i uścisk dłonie prezesa plus pewnie jeszcze coś
To żenujące. Zgłaszajcie problemy i dzwońcie na infolinię. Czym więcej ludzi tym lepiej.
Taa... na pewno to zmieni myślenie korporacji. 🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣 Oni nawet nie poprawiają **piiip**ół jak się zgłasza w produkcie żeby zmienili kolor w tytule bo jest zły względem parametrów. Ktoś to bezwiednie przeklikuje. Nie robią też nic jak zgłasza się produkt źle przypisany, a tu pochylą się nad setką zgłoszeń, żeby z powrotem wywrócili pół portalu do góry nogami. Już pędzą, lecą. 2 lata im zajęło zrobienie liczenia wagi gabarytowej paczki, co kiedyś działało. Ludzie, naiwnym można być, ale są granice. Nic się nie zmieni dopóki nie padną na pysk finansowo. Do molochów przemawiają tylko cyfry, jeszcze się nie nauczyliścue? Tyle żyjecie i nadal ja we mgle. Normalnie jak w polityce... głosować na te same mordy od 30lat i oczekiwać, że tym razem... nie kłamali.
Mam świetny pomysł dla Allegro jak zarobić o kilka milionów więcej.
Zgłaszam się do was na prezesa, a obecnego wywalić. Ja także mam mnóstwo głupkowatych pomysłów, ale wezmę tylko 100 tys. na rok, a nie miliony. Co wy na to ? Do tego nie wezmę ani dnia wolnego - bo mam też następcę, który będzie pracował za darmo. To moja małpa - będzie ruchem ręki lewej lub prawej wybierał na chybił trafił jaką decyzję podjąć na moim zastępstwie, to i tak daje szanse 50/50 na jakąś dobrą decyzję, a nie jak u was ostatnio - wyłącznie same złe. Oferta aktualna do odwołania 🙂