anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 142 ODPOWIEDZI 2 142

Xareen
#7 Wielbiciel#

Odpisali mi w październiku identycznie. Tyle, że słowo "Pan" zamienili na "Pani".

Zrzut ekranu 2024-12-18 115020.png

A jak parę dni temu pisałam i wysłałam linka do tego forum, że tylu ludzi jest niezadowolonych, to mi odpisali standardowe głupoty. I jeszcze to ja się mam przekonać do nowego widoku. No absurd! To niech się oni przekonają. Na moją odpowiedź odnośnie tej ich, nadal nie mam odpowiedzi. To taka polityka spychowa. Nie odpisać, to się klient znudzi. 

Zrzut ekranu 2024-12-18 115445.png

Mają dowody na to, że to nie działa, tak jak piszą, mają dowody, że ludzi to wkurza i to olewają. I nawet nie czytają ze zrozumieniem. Ale najwyraźniej faktycznie jest to tylko kopiuj wklej. Czasami ktoś mi odpisał dokładnie odnośnie mojej sprawy, gdy im wyliczałam gdzie, z jakiego przedmiotu ile powinno być ofert, a ile widać. A i tak upierali się, że to jest dobrze. Tragedia.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

Zupełnie identycznie nie jest 😄 ale wiadomo - sens ten sam... (moja wiadomość była właśnie bardziej taka - z prośba o podanie terminu rozmowy, a nie tylko sugestią że mogą zadzwonić jeśli chcę). Ale mam jeszcze jedno konkretne pytanie do nich, zobaczymy co na to odpiszą...

A jaką tragedią jest ten katalog, to widzę jeszcze wyraźniej teraz, kiedy zaczynam wystawiać rzeczy na WOŚP (niestety w tym celu jestem zmuszony korzystać z Allegro bo tylko tutaj są aukcje WOŚP, jedyna aktywność która mnie tu jeszcze trzyma). Próbuję wybrać produkt z katalogu, wpisuję coś, dostaję multum przedmiotów, połowa nie na temat 😄 Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, to nic dziwnego, że to taki śmietnik, tego właściwie się chyba nie da zrobić tak jak oni by chcieli (oczywiście że się nie da, ciekaw jestem jaki EAN mają mieć stare bombki z NRD 😄 w ogóle stare produkty jest ciężko wystawić...).

oznacz moderatorów

wayne55
#10 Popularyzator#

Dojdzie do tego że faktycznie będzie jakaś akcja masowa, nie jednostkowa jak już niektórzy wkurzeni praktykują , "nie kupuję u dziadów na allegro". To tylko kwestia czasu. Ostatnie 3 miesiące - oceny na google play - 20 negatywów z rzędu po czym 1 dobra, nie przesadzam - sami zobaczcie - wytykają im w kółko nic innego jak brak rozłączenia ofert lub wyszukiwanie w opisie, albo jedno i drugie. Czyli użytkowników to boli, byliśmy przyzwyczajeni do wygody a teraz chcą nas okraść z tego bo więcej zarobią wg swoich wyliczeń ? Kwestia czasu aż to wszystko poleci jak domek z kart. Będą z powrotem odbudowywali to co stracili. Albo konkurencja się w końcu zbliży i skończy się rumakowanie. Już OIx ich totalnie przebił jeśli chodzi o rynek używanych rzeczy, szkoda tylko że ten portal do nich należy.

oznacz moderatorów