Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Przedwczoraj kupiłam kartę graficzną do komputera, zakup opłacony, dostałam maila z allegro, jednak zakup nie istnieje w zakładce moje zakupy. Nie było to kupowane przez allegro lokalnie. I mam tylko jedno konto allegro. Co się dzieje?
Link w mailu też nie otwiera ostatniego zakupu.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jesteście w stanie pomóc?
@project47 Ostatni zakup na koncie, z którego piszesz, miał miejsce w styczniu. Z jakiego adresu otrzymałeś maila z potwierdzeniem zakupu? W jaki sposób kupowałeś - znalazłeś ofertę w Allegro czy korzystałeś z udostępnionego przez kogoś linku?
Mail przyszedł z powiadomienia@allegro.pl aukcja znaleziona na serwisie allegro- nie była przez nikogo przesłana
Aukcja 13502017115
@nat_not Mail przyszedł z powiadomienia@allegro.pl aukcja znaleziona na serwisie allegro- nie była przez nikogo przesłana
@project47 Wygląda na to, że ktoś przysłał Ci spreparowany link do fałszywej oferty 😕
Oferta nie była przez nikogo przesłana, firma też normalna X-kom. Po kupnie aukcja została usunięta... Myślałam że zapomnieli ją zamknąć wcześniej, ale to nie tłumaczy braku zakupu na koncie ...
@project47 Mail na pewno jest przypisany do tego konta Allegro?
Tak. Na 100%
oferta nie jest usunięta
ona się zakończyła bo ktoś ją kupił.
Oby Ty
Tak, masz rację. Jest jako kupiona.
@project47 do zakupu doszło na Twoim drugim koncie Allegro. Login to: Client:108672547, przy logowaniu podaj proszę adres e-mail, na który otrzymałeś potwierdzenie (na o2).