Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Prosze sprawdzić dlaczego nie otrzymałem pieniędzy na konto.brak potwierdzenia mail.
342324a0-76b2-11f0-a0b7-1bb1dac398a4
@Gryzek1995 nasz pracownik wypowiedział się już w Twojej dyskusji ze sprzedawcą w tej sprawie.
Tak wiem.dziekuje za pomoc
Witam.zakupilem przedmiot 11 sierpnia i tego samego dnia anulowalem.sprzedajacy zlecił zwrot pieniędzy na konto.platnosc była blikiem lecz pieniadze na konto nie wpłynęły aż do dziś.kontaktu że sprzedającym brak bo nie odpisuje na maile.
Daj numer transakcji - to moderatorzy sprawdzą co się stało z płatnością.
A do sprzedającego załóż dyskusję, a nie pisz maili. W dyskusji po 24 godzinach od otwarcia można poprosić o pomoc Allegro, jeżeli sprzedawca się ociąga z odpowiedzią.
Dyskusja założona.sprzedawca odpisał że zwrot środków 2/3 dni robocze poczym już więcej się nie odezwał to napisałem maila. 342324a0-76b2-11f0-a0b7-1bb1dac398a4
Jak to w Dyskusji się nie odezwał? wezwałeś na pomoc Allegro i sprzedawca nie odpowiedział na wezwanie od Allegro? To zaraz będziesz mógł poprosić o pieniądze z Allegro Protect 👍
Szanowni @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ chyba tylko Wy możecie pomóc.
Już zalatwione😊