Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zalicza mi postepu w niektórych zadaniach z gamexp. Jedne zadania działają normalnie typu zebranie 100 eliminacji, ale zadania na rozegranie 10 gier rankingowych oraz zdobyciu 15 eliminacji w jednej grze (valorant) już nie ruszają. Działają one z opóźnieniem lub będą działać gdy skończę inne zadania?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @Client:137386225. Jeśli problem występuje w aplikacji gamEXP, to proszę abyś napisał supportu: gamexp.@instreamly.com
Wszystkie zadania są automatycznie śledzone i nie ma możliwości manualnego potwierdzenia wyzwań.
mail nie dziala a postep dalej sie nie nalicza
@Client:103061060 Jaki komunikat pojawia się, kiedy próbujesz wysłać wiadomość na adres wskazany przez Marysię?
email nie istnieje, zadania nie naliczaja sie w valorancie prawie od poczatku trwania promocji(jedna misja dzialala), teraz po grze w lola to samo, zadne zadanie sposrod trzech nie zanotowalo postepu. dostane swoje punkty za wykonane zadania?
Mam ten sam problem. Od ostatniej aktualizacji Valoranta, kompletnie się nie nalicza progres z zadaniami typu. 15 eliminacji w jednej grze, czy choćby z asystami.
@Client:111940894 Prosimy o przesłanie zgłoszenia mejlem na adres wskazany wyżej przez Marysię.
Wczoraj napisałem na email: gamexp@instreamly.com , dalej czekam na odpowiedź 😛
czy trzeba miec taki sam adres email na koncie allegro oraz koncie valorant zeby zaliczalo wyzwania?
np. zrobilem 21 asyst w trybie Team Deathmatch i nie zaliczylo mi wyzwania 20+ asyst jak to zrobic?
ziomek, to nie działa, sam to próbowałem i też nie zaliczało, muszą to naprawić bo każdemu nie działa 🙂
ja czekam od czwartku na konkretna odpowiedz od supportu, bo to ze „misje moga sie naliczac z opoznieniem” nie uznaje za wartosciowa odpowiedz, bo misje sie juz zresetowaly a mi nadal nie zaliczylo poprzednich xD ale na to support juz niestety nie odpowiada
no ja dzisiaj próbowałem z asystami i ni chu chu ....., z killami działa bo sprawdzałem (misja co trzeba zrobić 400 killi) ale już ta misja która była w tamtym tygodniu to nic a nic, support tez nie odpowiada 🙂 a zaraz ona minie, robie screena w razie co
**piiip**ane maja, pewnie nie dostaniemy pkt za misje ktore nie dzialaly
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
halo , może coś w końcu zrobicie, miałem misję od 1 tygodnia, kompletnie postęp się zatrzymał a teraz mi piszę że muszę anulować bo się skończyła , dzięki !!! i tak samo może naprawcie wpisywanie kodów na stronie 🙂